2777
2789

این: 

یکی از چیزهایی که برای من خیلی مهمه حمایت گر بودن مرده 

یعنی مردی که انقد عاقل و بالغ باشه آدم با خیال راحت بهش تکیه کنه و بگی انقد بهش اعتماد دارم که مرد مسئولیت پذیری هست که با خیال راحت مدیریت یه خانواده رو بهش بسپارم 

و متاسفانه الان یه سری پسر بچه ها هستن که توانایی این کارو ندارن و تازه میخوان با یک زن هم باشن!!!

ربطی به سن هم نداره ممکنه یه پسر بچه ۳۰ ساله باشه یا ۱۸ ساله هر سنی

بیشتر به بلوغ فکری و مسئولیت پذیری و تربیت خانواده مربوط هست 

البته من کاری ندارم و نمیگم که یه مرد نباید مثلا کودک درون داشته باشه یا حق نداشته باشه ناراحت بشه یا تو زندگیش حق نداره گریه کنه و حمایت بخواد 

من از پسر بچه های بی مسئولیت و راحت طلب حرف میزنم که اغلب مثل کودک رفتار میکنن و خودشون به یک فرد قوی نیازمند هستن 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

لازم نیست اینقد توضیح بدی 

کامل و جامع بگو

بگو آره حمایت گر باشه و فلان کار ها رو برام انجام بده به این دلایل

مثال اینا نزن چون ببخشید ببخشید صفت بد میزارن برات

کاربری مال ۲ نفره🦥
لازم نیست اینقد توضیح بدی کامل و جامع بگوبگو آره حمایت گر باشه و فلان کار ها رو برام انجام بده به ای ...

خب میخوان قشنگ بره تو گوشش بفهمه😂

مثال چی منظورته؟

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد حرفام فلسفی بود که هیچی هیچی نمیگه😂

خب میخوان قشنگ بره تو گوشش بفهمه😂مثال چی منظورته؟

مثلا نگو پسر بچه ی ۳۰ ساله فلان

جامع بگو

بگو ساپورتیو بودن برام مهمه و من از آدمای راحت طلبی که در ازای کاه ، کوه میخوان اصلا خوشم نمیاد و انتخابشون نمیکنم چون منم تا حد توانم و حتی بیشتر برای کسی که لایق باشه از خودم مایه میزارم

ولی اگه دیدی خودشم خیلی واضح و طولانی حرف میزنه تو هم همونا رو بگو

کاربری مال ۲ نفره🦥
اگه خواستگار پرسید که تو زندگی چی برات مهمه، این حرفا رو بزن. خیلی رک و واضح بگو که برات مهمه که مرد به بلوغ فکری و مسئولیت پذیری رسیده باشه، نه مثل بچه‌ها رفتار کنه. بگو که نمی‌خوای با کسی باشی که به خودش و زندگی مشترک اهمیت نمیده. خیلی راحت و صریح باش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

مثلا نگو پسر بچه ی ۳۰ ساله فلانجامع بگوبگو ساپورتیو بودن برام مهمه و من از آدمای راحت طلبی که در ازا ...

اره راس میگی پسر بچه رو بعدن میگم 😂

اگه خواستگار پرسید که تو زندگی چی برات مهمه، این حرفا رو بزن. خیلی رک و واضح بگو که برات مهمه که مرد ...

اره راحت باید بگی با عزت نفس 

ولی این چیزایی ک نوشتم خوب بودن

پسر بچه رو نمیگم 😂