2777
2789
عنوان

با همسرم دعوام شد

145 بازدید | 11 پست

اون روز با همسرم دعوام شد،بعد ما همو دوست داریم خیلی بندرت هم پیش میاد دعوا کنیم دلخوری پیش میاد بینمون ولی دعوا ن اما اون روز دعوا کردیم،خیلی حرفا زد تو دعوا ولی من اصلا حرف بدی نزدم بهش ....

الان ب این فک میکنم مگه میشه آدمی ک میگه دوست دارم تو دعوا چشمشو ببنده و پا رو تمام دوست دارماو روزای خوشش بزاره 

روزی رسد ک دلم هیچ تمنا نکند 📝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا یعنی از دست دادن کنترل زمانی که کنترل زبون نداشته باشی حرفهای بد میزنی کنترل دست نداشته باشی تو ...

اخه چندبار ازش پرسیدم داری ب من این حرفارو میزنی؟باز تکرار کرد حرفاشو بعدم گفت با توام ،یعنی اگه من بودم اون لحظه یه تلنگر بهم می‌خورد ک دارم ب کسی این حرفارو میزنم ک دوسش دارم ن ک حرفشو پس بگیره حداقل دیگه سکوت میکرد

یه جوری دلم شکسته ک خونه برام مث زندون میمونه حس میکنم یه نفر پاشو رو گلوم گذاشته فشار میده نمیزاره نفس بکشم،هرلحظه دوس دارم یه کاری کنم ک دیگه نباشم

یه جوری دلم شکسته ک خونه برام مث زندون میمونه حس میکنم یه نفر پاشو رو گلوم گذاشته فشار میده نمیزاره ...

میفهمم حالتو عزیزم 

نمیدونم چطور وجدانشون اون لحظه قبول میکنه که اون حرفارو بزنن خیلی چیزا رو به روی ادم بیارن 

♡
میفهمم حالتو عزیزم نمیدونم چطور وجدانشون اون لحظه قبول میکنه که اون حرفارو بزنن خیلی چیزا رو به روی ...

من چیزی نبود ک ب روم بیاره ایکاش کاری میکردم ک بهونه می‌داشت، ولی مثلا میگه لیاقت محبتای قبلا رو نداشتی یا یه سری حرفای زشت ک واقعا دلم شکست و ازش توقع نداشتم 

بنظرتون آدمی ک کسیو دوس داشته باشه تو دعوا حرمت نگه نمیداره؟یعنی همه حرفای این مدت دروغ بوده؟تظاهر ب دوست داشتن بوده؟یعنی من تمام این مدت خودمو گول زدم الکی باور کردم؟یعنی چون من دوسش دارم میخواسته ناراحتم نکنه اونم تظاهر ب دوس داشتن کرده؟

بنظرتون آدمی ک کسیو دوس داشته باشه تو دعوا حرمت نگه نمیداره؟یعنی همه حرفای این مدت دروغ بوده؟تظاهر ب ...

معلومه تازه ازدواج کردی 

منم مثل شما اوایل خیلی حساس بودم 

الان میگم دوس داشتن کیلو چنده فقط احترام مهمه

توقع دوس داشتن ندارم منم اونو مثل اولا دوس ندارم 

فقط سعی میکنم دعوایی رخ نده بینمون

♡