2777
2789
عنوان

علاقه و عشق زیاد به معلم

120 بازدید | 5 پست

سلام به همگی امیدوارم روز خوبی رو داشته باشید.

چند وقتیه که متوجه شدم دختر یکی از آشناهامون که خیلی آروم و سر به زیره خیلی یکی از معلماشو دوست داره. آره شاید بگید عادی باشه ولی این عشق خیلی بیش از حده! یسری باهاش سعی کردم راجب این موضوع حرف بزنم چون باهاش خیلی صمیمیم و از صمیم قلبم دوستش دارم و خب یچیزایی گفت که همونجا فهمیدم این علاقه یک دوست داشتن عادی نیست. بهم گفت شب و روز به معلم ریاضیش فکر میکنه و نمیتونه دست از دوست داشتنش برداره. البته در حقیقت الان کلاس یازدهمه و سال نهم معلم ریاضیش بوده ولی امسال یهو تو مدرسه دیده ک معلم ریاضی قبیلش هم اومده این مدرسه و خب دوباره یاد اون دوران افتاده... واقعا چرا انقدر باید یکی رو که جای معلمش باشه انقدر دوست داشته باشه؟ از خودش هم پرسیدم که چی باعث شده انقدر معلمت رو دوست داشته باشی و خودش هم واقعا میگه نمیدونه چرا. گاهی اوقات خودم کسایی رو دیدم که دانش آموز بودن و معلمشون رو خیلی دوست داشتن اما بعد از اینکه سال تحصیلی تموم میشه کلا بیخیال میشن و یادشون میره ولی این دختر با وجود اینکه دوسال گذشته هنوزم مثل سابق دوستش داره. خیلی با ذوق ازش برام حرف میزد. لا به لای حرفاش متوجه شدم که به خاطر خجالتی بودن و درونگراییش زیاد باهاش رودر رو نمیشه و فقط سعی میکنه از دور تماشاش کنه. روز معلم هم براش هدیه برده امسال با وجود اینکه معلم ریاضی امسالش نبوده و فقط به خاطر علاقش اینکار رو کرده. خودش میگه تا وقتی که این دوست داشتن بهم آسیبی نرسونده مشکلی برام بوجود نمیاد اما من خیلی نگرانشم. بالاخره تو سن حساسیه و نوجوونه. حالا نظر شما چیه؟ علتش چی میتونه باشه و من به عنوان کسی که تو فامیل خیلی باهاش صمیمیم چه کاری میتونم براش انجام بدم؟

" iam not a woman, iam god "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدیه هر چی یکی رو دوس داشته باشی اون کمتر بهت اهمیت میده :))))

من خودمم ی مربی ورزش دارم خیلی دوسش دارم با این سن ولی میدونم که بخاطره کمبود محبتی هس که از خانواده ندیدم و آخرم کار دستمون میده. 

تورو خدا اسی اگر راهکاری موثر میشناسی منم نجات بده

که انقدر برای خودم بزرگش نکنم با وجودی که میدونم من براش ارزشی ندارم بازم....... 😞😞

خیلی حس بدیه هر چی یکی رو دوس داشته باشی اون کمتر بهت اهمیت میده :))))من خودمم ی مربی ورزش دارم خیلی ...

دقیقا واقعا بده. منم حس میکنم شاید از کمبود محبت باشه. پدر و مادر همین دختری که گفتم پارسال تا مرز طلاق هم پیش رفتن! ولی خب آخرش جدا نشدن. مادرش میگفت به خاطر بچه هام موندم فقط وگرنه میزاشتم میرفتم. وقتی شرایط اینجوریه، پس یگی از دلایل علاقه مندی شدید به بقیه میتونه همین باشه...

" iam not a woman, iam god "