2777
2789

حرف زده باشه و خیلی روش کراش بوده باشه،ازدواجشون بد نمیشه به نظرتون؟؟🥴

دختره هم از این ضعیفای تو سری خوره دلم براش میسوزه داداشم اذیتش میکنه تو خونشون کمبود محبت داره فقط میخواد با یکی باشه ،داداشم میگه این یک سال با همیم چیز بدی ازش ندیدیم

ولی من میگم به درد هم نمیخورن ،داداشم سرش قلدر بازی درمیاره

بعدم داداش دیگم به آبجیم گفته اینا ازدواج کنن باهاشون قطع ارتباط میکنم .

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ وضعیت بدی چجوری اعتماد کرده داداشت الان

نمیدونست قضیه رو ،داداش دیگم انقد ترسیده باهاش ازدواج کنه مجبور شد به آبجیم بگه قضیه رو 

به دختره شرایطو توضیح بدین ویگیدکه اصصصصصلللاااا این وصلت درست نیست

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

اره ولی دختره وابسته شده چجوری جوابش کنه😓

شاید بخاطر اون داداشت قراره با این یکی باشه ک فقط نزدیکش باشه.

الان قضیه رو فیصله بدین بهتره تا بعدا گندش در بیاد.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

والله ازین دختر باید ترسید همچینم ضعیف و توسری خور ساده نیست یعنی چی همش میخواد با یکی باشه حالم بد شد این فتنه رو بیارید تو زندگیتون خانواده از هم میپاشه یک سوال دیگه داداشت چندشش نشد وقتی فهمید دوست دخ... الانش قبلا با برادرش در ارتباط بوده چه احساسات و طرز و فکر عجیب غریبی دارین😐

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

شرایط چی؟کراش و...؟؟

بهش بگید که درست نیست برادرم پرخاشگره اذیتت می‌کنه

اون یکی داداشم گفته قطع ارتباط میکنم 

ولی خواهشاً نرید خواستگاری این دختر اذیتش نکنین

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

خیلی چیپ و زشته کار دختر خانم ...بنظرم مظلوم نیست آویزونه دختر مظلوم از رابطه پنهانی می‌ترسه

یه هزار باری به من درخواست داده اینستا😭

والله ازین دختر باید ترسید همچینم ضعیف و توسری خور ساده نیست یعنی چی همش میخواد با یکی باشه حالم بد ...

ابجیم میگه یخ کرد انگار گفت از چشمم افتاد ولی میترسم ازش جدا شم بلایی سر خودش بیارع مونده چجوری جدا شع ازش