2777
2789

گربه من چند وقته غذای خونگی نمیخوره دیگه کنسرو هم همینطور قبلاً هم خشک میخورد هم مرغ الان فقط خشک میخوره 

چه برند غذای خشکی خوبه که قیمتش هم مناسب باشه چون فقط غذای خشک میخوره میگن باید برند خوب بدی 

من براش مونلو و جوسرا و هپی کت گرفتم تو این مدت 

جوسرا گرون تره تازگیا هپی کت گرفتم که اینم آلمانیه و خیلی خوشش اومد 

شما چه برندی میدین 

راهی هست بتونم غذای خونگی هم بهش بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من می‌خوام در حد یک کیلو اینا غذای گربه بگیرم برای اینکه گربه خیابونی میبینم گرسنه ست بدم بهش یا تو کوچه اینا 

از کجا فله ای شو بگیرم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

عزیزم تاپیک حامی حیوانات منو بخون ببین میتونی کمک کنی

عزیزم من اصفهان نیستم 

کاری نتونستی براش بکنی ؟

به کلینیک ها بسپاری حامی دارن که کمک کنن 

عزیزم من اصفهان نیستم کاری نتونستی براش بکنی ؟به کلینیک ها بسپاری حامی دارن که کمک کنن

چرا عزیزم جراحیش کردم ...به خیلی از حامی ها هم زنگ زدم گفتن هزینه درمانش بالاست نگهش دار پیشت تا اروم و راحت بمیره من باز وجدانم قبول نکرد قرض کردن عملش کردم ولی هنوز کمکش جمع نشده کامل ...

عزیزم من گربه ام نزدیک دو سالشه و از دو ماهگی با ما زندگی میکنه چند ماه غذای خشک خورد جوسرا و رویال اما گوارشش اذیت شد ما یه دکتر خیلی خوب پیدا کردیم گفتن غذا خشک ندین اشغاله مخصوصا فقط و فقط غذا خشک دادن خیلی اشتباهه غذای بالانس شده ی خونگی هم مناسب تر در میاد قیمتش هم خیلی مفید تره 

چند تا سینه مرغ و مقدار زیادی پای مرغ میگیریم با یه کوچولو دل و سنگدون مرغ مثلا تو غذای کل ماهی اندازه دو سه تا دونه ،هویج اسفناج و نخود فرنگی ،یکم جو دو سر پرک یا برنج اینارو همرو میپزم پای مرغ و پاک میکنم بعد مرغ اب سینه مرغم نگه میدارم میکس میکنم همشو باهم میذارم فریزر براش یکمم تنوع میدم مثلا یه غذاش هویج و اسفناج و مرغ و پای مرغه 

یه غذاش جو دو سر و نخود فرنگی و مرغ و پای مرغه 

تو غذاشم هر چند وقت با مشورت دکترش روغن ماهی میریزم که موهاش نریزه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

رویال کنین خیلی خوبه قیمتش بالاعه ولی کیفیتش از هپی کت خیلی بهتره واقعا گربه من خیلی دوست داره،دو کیلوش ۴ میلیونه.

البته مدل ماتراندبیبی کت همین برند ارزون تره

در حال تحصیل | پزشک | رادیکال فمنیست 

عزیزم من گربه ام نزدیک دو سالشه و از دو ماهگی با ما زندگی میکنه چند ماه غذای خشک خورد جوسرا و رویال ...

منم اوایل غذای خونگی میدادم مرغ و هویج و سیب زمینی خیلی دوست داشت بعد یه دکتری گفت نمیشه همش غذای خونگی بخوره باید حتما غذای خشکم بخوره اول نمی‌خورد پودر میکردم بعد که خورد انگار خیلی خوشش اومد دیگه مرغو نخورد 

الان هر کاری میکنم مرغ نمیخوره مرغ خالی میدم با مواد دیگه میکس میکنم لب نمیزنه حتی روی غذای خشکش میریزم اونا رو جدا میکنه میخوره خسته ام کرده واقعا 

براش چند نوع کنسرو و پوچ گرفتم اصلا نخورد 

تازه براش کنسرو گرفتم پت شاپه گفت امکان نداره اینو نخوره آوردم اصلا یه ذره هم نخورد 

تنها چیزی که میخوره غذای خشک و بستنی وینیستونه 

رویال هم خیلی گرونه واقعا در توانم نیست جوسرا میدم و مونلو 

رویال کنین خیلی خوبه قیمتش بالاعه ولی کیفیتش از هپی کت خیلی بهتره واقعا گربه من خیلی دوست داره،دو کی ...

بله صد در صد که رویال از هپی کت بهتره ولی خیلی گرونه در توانم نیست مخصوصا که فقط غذای خشک میخوره اگه حداقل هم غذای خونگی میخورد هم خشک هزینه اش کمتر میشد 

هپی کت هم اصلا نخورد مجبور شدم ببرم عوض کنم جوسرا دوست داره با مونلو