2777
2789

خواهر شوهرام بردنش 

همیشه پیشم بود وقتاییم که خونه نبودم ازاد بودو همه جا میرفت 

شکارم بلده و زرنگه از اون بابت 

اما چون همیشه پیشم بود و پیشم میخوابید از ادمای دیگه شدیدا میترسید 

جاییم که ولش کردن دور نیست 

پنج دیقه با خونمون فاصله داره 

یعنی امکان داره برگرده؟

شب تا صبح نخوابیدم هنو منتظرشم 

دیشب همه جای اونجا که ولش کردنو گشتم صداش کردم نبود که نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای امیدوارم برگرده

این خواهر شوهراتو بده من خفشون کنم چند سالشونه؟

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

گربه هر جا ولش کنی برمیگرده اگه اهلی شده باشه 

ی جوک برات بگم ی روز ی نفر گربه ی بدبختو میبره بیابون ول میکنه خودش گم میشه یهو زنش زنگ میزنه میگه تو کجای گربه ک اینجاس میگه ازش بپرس چجوری اومده من گم شدم 😁😁🤭

از بس خودخواهن چرا که رفته تو باغچشون باغچه‌ رو خراب کرده

خب خراب کاری کرده

چرا پیش خودت نگهش نداشتی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

گربه هر جا ولش کنی برمیگرده اگه اهلی شده باشه ی جوک برات بگم ی روز ی نفر گربه ی بدبختو میبره بیابون ...

ایشالا که اینجوری باشه برگرده خیلی نگرانشم کل شب فقط منتظرش بودم برگرده سردرد گرفتم