2777
2789
عنوان

گربمو بدون اجازه من بردن رها کردن یعنی برمیگرده ❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 60 پست
شاید دروغ میگه جایه دور برده

نه شوهرمو فرستادم خونشون دعوا راه انداخت گفتن 

همونجا هم یه میوه فروشی بود پرسیدم گفتن ماهم دیدیم ولی اینکه گربه کجا رفتو متوجه نشدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شوهرمو فرستادم خونشون دعوا راه انداخت گفتن همونجا هم یه میوه فروشی بود پرسیدم گفتن ماهم دیدیم ولی ...

شاید برگرده شایدم ن 

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

ازاد بود یه جا نگهش میداشتم خوشش نمیومد همیشه دوست داشت ازاد باشه یه دیقه رفت پایین عین جلادا افتادن ...

نکشتنش کی میگی جلاد خب به زندگی طبیعی خودش برش گردوندن اتفاقا بهش لطف بزرگی هم کردن الان مطمعنا گربه خوشحالتره بیرونه پیش دوستاشه میتونه بچه دار بشه...بعد شما هم باید مواظب بودی خراب کاری نکردی همینطور که شما رو گربت حساسی اونام روی باغچه و گیاهاشون 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
نکشتنش کی میگی جلاد خب به زندگی طبیعی خودش برش گردوندن اتفاقا بهش لطف بزرگی هم کردن الان مطمعنا گربه ...

اگه تو هم به اندازه من این خانواده رو میشناختی شاید بدتر از اینارو بهشون میگفتی 

نه باغچشون گل و گیاه داره نه چیزی 

مادر شوهرم تو محل معروفه تو جوونیشم گربه هارو میگرفته اذیت میکرده بعد میکشته 

اگه تو هم به اندازه من این خانواده رو میشناختی شاید بدتر از اینارو بهشون میگفتی نه باغچشون گل و گیاه ...

حالا اونا شاید از رو لج اینکارو کرده باشن ولی در کل شما باید حیوونت رو پیش خودت نگه داری باید مواظبش باشی که مزاحم بقیه نشه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
عزیزم خاک گربه همونجا که ولش کردن بریزید و اسمش صدا بزنید مخصوصا تایم هایی که خلوته و نمیترسه که بیا ...

ایشالا 

سعی میکنم هر روز برم همونجا 

شب یا ظهرا که خلوت میشه 

خونت مگه مستقل نیست که اومدن گربه تو بردن؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خونت مگه مستقل نیست که اومدن گربه تو بردن؟

چرا گلم ولی گربم گربه خونگی نبود 

از وقتی بچه بود مامانش اورد تو تراس ما ولش کرد رفت خودم بزرگش کردم 

کل روز پیش خودم بود گاهی وقتا میرفت میگشت میومد

دیروزم رفتع بود پایین برداشتن بردنش جوری که من نفهمم

چرا گلم ولی گربم گربه خونگی نبود از وقتی بچه بود مامانش اورد تو تراس ما ولش کرد رفت خودم بزرگش کردم ...

اگر میتونی برو بگرد دنبالش. اسمی اگر داشت صدا من با غذای مورد علاقه ش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چون از بچگی پیش خودم بود از بقیه ادما میترسید فقط به من عادت داشت

اوخوم