2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اعلان ها همون پیام بالا گذاشتم میاد

علائم هک شدن گوشی:

دریافت پیام‌ها و تماس‌های ناشناس:

دریافت پیام‌ها یا تماس‌هایی از شماره‌های ناشناس، به خصوص اگر این پیام‌ها محتوایی غیرمعمول یا عجیب داشته باشند، می‌تواند نشانه هک شدن گوشی باشد.

افزایش ناگهانی مصرف اینترنت:

اگر مصرف اینترنت شما تغییر چندانی نکرده است، اما میزان مصرف داده شما افزایش یافته، این نیز می‌تواند نشانه‌ای از هک شدن باشد.

پیامک‌های غیرمعمول در صندوق ارسالی:

اگر در صندوق پیام‌های ارسالی خود، پیام‌هایی را مشاهده می‌کنید که خودتان ارسال نکرده‌اید، باید این موضوع را جدی بگیرید و احتمال هک شدن گوشی را در نظر بگیرید.

خروج غیرمنتظره از حساب‌ها:

اگر به طور ناگهانی از حساب‌های ایمیل، شبکه‌های اجتماعی یا سایر حساب‌های آنلاین خود خارج می‌شوید، این نیز می‌تواند نشانه هک شدن گوشی باشد.

به تاخیر افتادن عملکرد گوشی:

اگر گوشی شما به طور غیرمنتظره کند شده یا عملکرد آن دچار مشکل شده، ممکن است بخاطر وجود یک نرم‌افزار مخرب باشد.

ظاهر شدن نرم‌افزارهای ناشناس:

اگر نرم‌افزارهای ناشناسی را بر روی گوشی خود مشاهده می‌کنید که خودتان نصب نکرده‌اید، این نیز می‌تواند نشانه هک شدن گوشی باشد. 

چگونه از هک شدن گوشی جلوگیری کنیم؟:

استفاده از رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد:

از رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد برای حساب‌های خود استفاده کنید.

به روز نگه داشتن نرم‌افزارها:

نرم‌افزارهای گوشی و سیستم عامل خود را به روز نگه دارید تا از آسیب پذیری‌های امنیتی محافظت شوید.

استفاده از نرم‌افزارهای امنیتی:

از نرم‌افزارهای امنیتی معتبر برای حفاظت از گوشی خود استفاده کنید.

احتیاط در برقراری ارتباط با لینک‌های مشکوک:

از کلیک کردن بر روی لینک‌های مشکوک در پیام‌ها یا ایمیل‌ها خودداری کنید.

تغییر دادن رمز عبورها به طور منظم:

رمز عبورهای خود را به طور منظم تغییر دهید. 

دختر مازندرانم