2777
2789

گفته سهمیه رو تو کنکور تاثیر بدن و به اونی که استفاده میکنه 

واقعا عدالت نیست یکی که رتبش به شهر مرزی و بدترین رشته نمیخوره 

باسهمیه بره دانشگاه های خوب ورشته خوب

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای استخدام و آزمون تخصص پزشکی هم سهمیه باز به دردشون میخورهکلا ایران برای اوناست

حرومشون بشه

چ میشه کرد واقعا 

ولی ۹۰ درصد ادمهای دور من که قبول میشن بدون سهمیه هستن 

تلاش کنی حتما قبول میشی ارتباطی ب سهمیه نداره

ولی کلا موافقم حرفت درسته 

بعد حداقل تنها خوبی این سهمیه ای ها اینه که با خودشون سنجیده میشن و کاری ب بچه های سهمیه مناطق ندارن

چ میشه کرد واقعا ولی ۹۰ درصد ادمهای دور من که قبول میشن بدون سهمیه هستن تلاش کنی حتما قبول میشی ارتب ...

اره اینکه درسته 

اما کاش سهمیه هم نبود

ایران همچیش با وجود این مسئولا ناعادلانس

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

من سهمیه ندارم ولی هرکی داشته باشه استفاده میکنه حتی خود شما هرکیم بیاد بگه نه یا الکی میگه یا درصدش ...

خب معلومه داشته باشی استفاده میکنی 

این از اساس اشتباهه و افراد در جایگاهی قرار میگرن که صلاحیتش رو ندارن و دودش تو چشم من و تو میره .حالا بحث حق  به کنار

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.