2777
2789
عنوان

با گوشت گوسفند غذای خوشمزه چی میپزید

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 53 پست
نه گوشت تکه‌ایداخل نت بزنید میارهگوشت رو با پیاز و فلفل دلمه و زعفران و یکم ادویه. فلفل مزه‌دار کنید ...

ممنونم عزیزم حتما یه بار درستش میکنم امروز که شوهرم زنگید گفت بازم ابگوشت میخواد

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من گوشت رو با فلفل زردچوبه نمک میپزم آبش که اندازه کته شد برنج میریزم توی آب گوشت و به صورت چلو دم م ...

خیلیم عالی

حتما امتحان میکنم مرسی گلاب خاتون

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم جز گوشت قرمز هیچ غذایی و غذا نمیدونهقیمه قرمه هم ک میخوره باید حجم گوشت خیلی بالا باشهگرفتا ...

این بدهههه

ولی خب من گوشت زیاد نمیریزم هر کی یه تیکه کوچیک😂😂🤭🤭چهارتاییم باید صرفه جویی کرد با این مخارج😬😬😬

دمپختک گوشت گوشت یا پیاز و ادویه جات تفت بده رب هم سرخ کن و بگذار بپزه و در آخر برنج اضافه کن میتونی ...

ممنونم خوش اسم خانم

گوشت رو به همراه دو سه عدد پیاز خلالی شده و نمک و ادویه کاری فراوان و یه نصف استکان کمتر آب نارنج می ...

به به چه دلربا