2777
2789

بجز اینایی که میگم توی این هفته درست کردم

قورمه سبزی قیمه ابگوشت

استانبولی هم درست کردم

حتی ته چین هم درست کردم گوشتا رو با زرچوبه و نمک و ابلیمو پختم یه تیکه چربی دنبه هم انداختم توش و وقتی به روغن اومد برنج ابکش شده رو ریختم روش و گذاشتم برنج دم بکشه

یه غذای دیگه بگید بپزم تا ناهار چیزی نموندهههههه همسرم گوشت مرغ بجز کبابی دیگه نمیخوره دوس نداره هلتک شدم با این مرد بدغذا

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کباب حسینیچلو گوشت

کباب حسینی؟میشه بگی چجوری اگه گوشت چرخکرده میخواد ندارم دیگه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
هر روز ک نمیشه گوشتبیماری پولدارا رو میگیره که😬

😂😂😂 زیاد گوشت نمیریزم اندازه یه نفر پولدارا برای چهارنفر گوشت میریزم تیکه های گوشتام کوچیکه از کجا میخوایم اینقدر بیاریم 😂😂

😂😂😂 زیاد گوشت نمیریزم اندازه یه نفر پولدارا برای چهارنفر گوشت میریزم تیکه های گوشتام کوچیکه از کج ...

پلو عدس با گوشت قلقلی 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.