2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم عزیزم سوالات رو بپرس مجدد پیاما زیادن ممکنه چشمم ندیده باشه♥️

معدل ۱۸.۵ و تراز ۹۵۰۰ میشه پزشکی اورد؟ سهمیه ۵ درصد 

و امسال به نظرت معدل ۱۸ و نیم تراز ۹۰۰۰ به بالا میده چون نسبت به پارسال خیلی سخت تر بود

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

معدل ۱۸.۵ و تراز ۹۵۰۰ میشه پزشکی اورد؟ سهمیه ۵ درصد و امسال به نظرت معدل ۱۸ و نیم تراز ۹۰۰۰ به بالا ...

سلام عزیزم 

بله میتونی پزشکی قبول شید یسری شهر ها

و اینکه معدلتون تراز بالای ۸۷۰۰ میده 

چقد میشه تا کنکور تیر به درصدا اضافه کرد؟ صفر نیستم قبلا خوندم اما هیج جمعبندی نکردم بخاطر همون کنکور اردیبهشت بد دادم. دوازدهم تشریخی خوندم وزیست دوازدهمم کامل تست زدم قسمتای دیگه رم همونطور که گفتم قاطی پاتی خوندمو حمع نکردم

اگر درست و حسابی جمع بندی کنی میانگین ۲۰ درصد میتونی زیاد کنی

واقعا؟ همینقدرم میخواستم. فقط میشه بگین بنظرتون تو این تایم کم چه منابعی بهتره برای جمعبندی سریع

؟ممنون میشم

سلام عزیزم بله میتونی پزشکی قبول شید یسری شهر هاو اینکه معدلتون تراز بالای ۸۷۰۰ میده

ممنونم ایشالا 🩵 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

برای دانشگاه آزاد معدل مهمه میشه با معدل پایین رفت رشته معماری ازاد بدون کنکور 

اگر درسی رو افتاده باشیم نمیشه رفت دانشگاه؟ چون شنیدم میشه تعهد داد ترم اول اون پاس کنیم 

یا دی ماه پاس کنیم میشه بهمن ماه رفت دانشگاه ازاد

برای دانشگاه آزاد معدل مهمه میشه با معدل پایین رفت رشته معماری ازاد بدون کنکور اگر درسی رو افتاده با ...

سلام عزیزم 

بله دانشگاه آزاد میتونید قبول شید 

و باید پاس کنید درسا رو تا دیپلم بگیرید 

سلام عزیزم میشه خواهشاً بگید 

با نمره ۱۷ 

و تراز کنکور ۶۰۰۰

منطقه ۱ 

چه رشته های می تونیم بیارم ؟ آزاد یا دولتی 

لطفا بگید خیلی سر در گمم

مدتیه که پام می ره روی خط موزائیک ها و برام اهمیتی نداره...شما که دیگه عددی نیستید