2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تراز نزدیک ده هزار کنکور. و اینکه ادبیات و دینی و فیزیک و شیمی و هویت رو خیلی خوب گرفته باشیم میتونیم به رشته‌های تاپ اهواز مثلا دارو و فیزیو فکرکنیم؟ سهمیه بومی منطقه دو داشته باشیم. 

عزیزم من آبجیم امسال انتخاب رشتشه سردرگمه که چه رشته ای بره 

خودش درسش خدارو شکر عالیه .. برا همین مونده چی بره فقط تو تست زنی ریاضی ضعیفه ..

ادبیات و عربی و حفظیاتیش و علوم رو همشونو خوبه 

برا همین سردرگمه چه رشته ای بره 

از طرفی هم میگه وکالت رو دوست ندارم و..

شما از دانشگاه بین الملل اطلاع دارین منظورم پردیسشه که دندون تا چه رتبه ای میگیره؟ چون شرایطش نسبت به بقیه دانشگاه ها متفاوته کسی زیاد اطلاع نداره

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
نمرات زیست ۱۸ ریاضی ۱۷.۷۵ فیزیک ۱۸.۷۵ دینی ۱۹.۲۵سلامت و هویت ۱۹ زبان رو ندیدم چه تراز حدودی میده؟میش ...

فارسی،رو نمیدونم به یه چیزی نمره بدن یا نه 

حدودا ۱۷ یا ۱۶ و نیم 

یه سوال رو توی امتحان ندیدم کلا😭

یه نفر گفته بود حتی اگر تک ماده بزنی باید شهریور امتحان بدی تا بزارن ترمیم کنی حرفش اشتباهه؟

تک ماده که هیچی تو حتی اگه افتاده باشی درسی رو هم بعدش پاسش کنی باز می تونی ترمیم کنی رفیق خودم فیزیک عربی  پاس نکرده بود تک ماده کرد ترمیمم شرکت کرد