2777
2789
عنوان

بچه مظلومم

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 95 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارها دعوا کردیم نمیفهمه وقتی بچه خوبه میگه دیدی تشخیص دکتر اشتباه بود! وقتی اشتباه میکنه میگه بچه ا ...

اصلا مهر و محبتی داره به بچه؟یا همیشه همینطوره؟افسوس افسوس که به دل هر دختری میمونه محبت پدرش

من داداشم داروسازی میخونه بعد میگه یکی از همکلاسی هاش اوتیسم خفیف هست

میگه که‌ خیلی دانشگاه و میشناسه نقشه دانشگاه و با جزئیات کامل میدونه

مثل اینکه خیلی باهوشن و رو سری چیزا تمرکز خیلی زیاد میذارن

علایم بچه چی بود که فهمیدید

من میفهمیدم متفاوته 

ساعت ها با خودش بازی می کرد، فهمش خوب بود اما بعد از یه سنی تو جمع نمی رفت همش در پی کشف یه چیزی بود تنهایی 

تماس چشمی فوق ضعیف 

شروع کردم باهاش کتاب کار کردن و عکس و.... 

سه سالش بود کلامش جون گرفت چون پیش من بود و معلم بودم سه سال و نیم خوندن یاد گرفت 

چهارسالگی بردم مرکز 

گفتن اوتیسمه اولش بعد یه خانم دکتر تو مرکز گفت این نابغه است، یادگیریش ماشا الله 

فوق العاده روند رشدشو دیدن گفتن بیش حسه ، دکترشم عوض کردم با یه مرکز دیگه اونم گفت بیش حسه ولی خودم میدونم خیلی اوایل شدید به اوتیسم می خورد باهاش کار کردم وگرنه نمیدونم چی میشد 

چهارسال و.... درگیر بودم 

دخترتون چند سالشه بچه من تازه چهار ساله شده الان از طیف آوردنش بیرون پدرم در اومد یکسال

ببخشید گلم دیر راه رفت و دیر حرف اومد؟ یا این دو مورد نرمال پیش رفت؟ علائمش چی بود گلم؟ ببخشید ولی میشه بگی تو یه سال چه درمانی کردیش؟

من داداشم داروسازی میخونه بعد میگه یکی از همکلاسی هاش اوتیسم خفیف هستمیگه که‌ خیلی دانشگاه و میشناسه ...

به خدا قسم اگر دست و خط دختر منو ببینی باورت نمیشه 

یه غلط املایی نداره 

ماشالله چشم هاش دوربین عکاسیه