2777
2789

من درباره اهل سنت و اهل تشیع کاملا میدونم، ولی درباره علویا واقعا هیچ مطلب به درد بخوری توی گوگل هم ندیدم.

این میگفتش که توی ترکیه خیلی به ما ظلم کردن و این حرفا

بعد با اینکه ترک بود ولی برام «لا فتی الا علی لا سیف الله ذوالفقار » رو خوند🙄

بعد ازش پرسیدم ۱۲ امام رو قبول داری؟ گفتش که دارم تحقیق میکنم دربارش

ولی یه جاش بود، برگشت گفت خدا و محمد و علی و ۱۲ امام رو قبول دارم

یعنی امام علی رو جز ۱۲ امام درنظر نگرفت 

نمیدونم چرا یکم حس بدی پیدا کردم

چون شنیده بودم که علویا امام علی رو تقریبا خدا میدونن

دم عید غدیر هم هست. به نظرتون ممکنه هدف دار باشه صحبتاش؟

نظرتون؟🫠

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه هدفی؟؟

دم عید غدیره به هرحال

مثلا توی اربعین هم یه سری فرقه های خاص فعالیت میکنن (مثل وهابیون)

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
اونایی که علی ع رو خدا میدونن علی اللهی ها(یا همون صوفی ها)هستن

علویا اینطوری نیستن یعنی؟ پس چرا امام علی رو جدا از ۱۲ امام گفت😐🤦🏻‍♀️

علویا اینطوری نیستن یعنی؟ پس چرا امام علی رو جدا از ۱۲ امام گفت😐🤦🏻‍♀️

اصلا اگه اون شخص علوی واقعی باشه میدونست که علویا فقط امیرالمومنین رو قبول دارن برای بقیه امام ها اختلاف دارن

البته بعضیاشونم خودشونو مثل شیعه ها میدونن

درکل اختلافشون بیشتر تو همون مسئله امامت و بعضی مسائل فقهی یا اعتقادی هست با ما

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

یه چیز عجیب غریبی بود

خودشو مذهبی و مقید به فرقشون میدونست ولی نماز نمیخوند😑

علوی‌ها که محب و پیرو امام علی (ع) هستن، ایشون رو بنده‌ی خدا و امام می‌دونن، نه خدا.

ولی یه گروه خیلی کوچیک و منحرف به نام غُلات (غالی‌ها) بودن که در تاریخ گفتن امام علی خداست 😔 که خود امام علی (ع) هم این ادعا رو شدیداً رد کرد و اون‌ها رو از خودش دور کرد.

پس بدونی که علوی واقعی هیچ‌وقت امام رو خدا نمی‌دونه ✨ امام علی (ع) فقط بنده‌ی خاص و محبوب خداست 💫

چت جی پی تی میگه

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️

اصلا اگه اون شخص علوی واقعی باشه میدونست که علویا فقط امیرالمومنین رو قبول دارن برای بقیه امام ها اخ ...

یعنی فرقه ی تحریف شده ای مثل وهابیت نیست ؟

یه کشوری بودم علوی هاش کلا بی‌حجاب بودن و اینکه زیاد اهل نماز وروزهای نبودن فرضیه شون هم این بود که اجدادشان ک مرید حضرت علی بودن به خاطر چه مسئله ای میرن و تو کوهها ساکن میشن و مدام عبادت میکردن . اینا هم میگن اجدادشان اونقدر عبادت کردن که برا این‌ا هم ثواب نوشته شده. حالا نمیدونم اون علوی با این فرق داره یا نه

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
یه چیز عجیب غریبی بودخودشو مذهبی و مقید به فرقشون میدونست ولی نماز نمیخوند😑

یا خدا این مذهب نداره ولی الکی خودشو به شیعه علوی بودن چسبونده ازش دوری کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

علوی‌ها که محب و پیرو امام علی (ع) هستن، ایشون رو بنده‌ی خدا و امام می‌دونن، نه خدا.ولی یه گروه خیلی ...

من الان واقعا برام چالشه که چرا امام علی رو جدا از ۱۲ امام نام برد🤦🏻‍♀️

من الان واقعا برام چالشه که چرا امام علی رو جدا از ۱۲ امام نام برد🤦🏻‍♀️

شاید این ازایناس ابوبکر و عمر و عثمان و بعد امام علی خلیفه چهارم میدونن ولی اینکه نماز نمی‌خونه عجیب 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم