2777
2789
عنوان

بچه ها با یک ترک اهل ترکیه حرف میزدم که مذهبش علویه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 53 پست
عجیبهدرباره ی سلمان ازم چیزی نپرسیدولی یه تعصب و تاکید خاصی روی امام علی داشتیعنی روی اسلام تعصبی ند ...

الان از هوش مصنوعی پرسیدم میگه بیشتر توی ترکیه و سوریه هستن علویان و نماز هم نمیخونن

چ جالب ک امیرالمؤمنین رو قبول دارن ولی روش و مسلکش رو نه

اینجوری ک میگی فقط ی پوسته خالی رو قبول دارن ک به درد نمیخوره

هدفش هر چی باشه شما محکم باش و حرف های اونو نپذیر

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان از هوش مصنوعی پرسیدم میگه بیشتر توی ترکیه و سوریه هستن علویان و نماز هم نمیخوننچ جالب ک امیرالم ...

میدونی

بخاطر تسلطش به زبان ترکی واقعا بعضی جاها نمیدونم چطوری باید جوابشو بدم

ولی قشنگ متوجه شدم این بازی ذهنی ای که بهش اشاره کردید رو

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میپرسیدی 12امامت چه کسانی هستن 

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

میپرسیدی 12امامت چه کسانی هستن

میپرسم ازش

ولی حقیقتا ترسم از اینه که مباحثی مطرح بشه که چون جوابی براشون ندارم یهو به اعتقادات خودم شک کنم :// و دیگه نتونم خودمو قانع کنم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
اونوقت کی و به جای امام علی امام اول میگن؟

چیزی نگفت در این باره 

ولی مثلا درباره موضع سیاسیش هم درباره غزه و اسرائیل، می‌گفت چون اردوغان به ما ظلم کرده و با آمریکا رابطه خوبی داره، پس ما هم طرف غزه رو میگیریم :/

یعنی یه جورایی از سر لجبازی با اردوغان می‌گفت 

اونوقت کی و به جای امام علی امام اول میگن؟

توی یه کامنت دیگه هم گفتم ، مدل صحبت کردنش اینطوری نبود که روی اسلام یا حضرت محمد دفاعی داشته باشه

ولی به صورت افراطی روی حضرت علی ویراژ میداد

آخه این با من بحث مذهبی باز کردیعنی یه علوی مذهبیه شروع کرد از حضرت فاطمه برا من تعریف کردن بعد دیدم ...

پس همونه که اعتقاد داره اجدادش براش نماز خوندن

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
پس همونه که اعتقاد داره اجدادش براش نماز خوندن

اره اتفاقا آخرین باری که باهاش حرف زدم همینو گفت

یه عقاید عجیب غریبی داشتن

من به نظرم شیعه و سنی بهتر میتونن کنار بیان تا علویا