2777
2789
عنوان

بچه ها با یک ترک اهل ترکیه حرف میزدم که مذهبش علویه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 53 پست
یه کشوری بودم علوی هاش کلا بی‌حجاب بودن و اینکه زیاد اهل نماز وروزهای نبودن فرضیه شون هم این بود که ...

آخه این با من بحث مذهبی باز کرد

یعنی یه علوی مذهبیه 

شروع کرد از حضرت فاطمه برا من تعریف کردن 

بعد دیدم نماز نمیخونه 😐 مگه میشه یکی مذهبی باشه ولی نماز نخونه؟ مگه میشه امام علی رو جز ۱۲ امام حساب نیاره؟ نمی‌فهمم ://

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
شاید این ازایناس ابوبکر و عمر و عثمان و بعد امام علی خلیفه چهارم میدونن ولی اینکه نماز نمی‌خونه عجیب

اینو فردا میپرسم ازش

ولی فکر نکنم اینطوری باشه

چون خودش داشت می‌گفت سنیا اینطوری ان و اونطوری ان 

کلا خیلی گله مند بود به اهل سنت و دولت ترکیه

بعید بدونم قبول داشته باشه خلفای اهل سنت رو

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان واقعا برام چالشه که چرا امام علی رو جدا از ۱۲ امام نام برد🤦🏻‍♀️

چت جی پی تی میگه بعضیاشون خیلی تو دوس داشتن و پرستش امام علی اغراق میکنن ک مرز بین احترام و پرستش میشکنه 

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️

یعنی فرقه ی تحریف شده ای مثل وهابیت نیست ؟

اسی اون پیام ِ *فک نکنم *جواب به یکی دیگه از ریپلای ها بود که کاربرش حذفش کرد

درباره‌ی اینی که گفتی

نه اصلاااا شبیه وها.بیت نیست

یعنی قابل مقایسه نیستن

چه بسا همونطور که ما با اهل سنت برادریم و وحدت داریم

با علویان هم همینطوریم

چون حتی زمان هرکدوم از امام ها همونطور که شیعیان بخاطر اعتقاداتشون آزار و اذیت و شکنجه میشدن علویان هم همینطور بودن❤️‍🩹

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

آخه این با من بحث مذهبی باز کردیعنی یه علوی مذهبیه شروع کرد از حضرت فاطمه برا من تعریف کردن بعد دیدم ...

نه عزیز دلم 😢💗 بیشتر علوی‌های ترکیه و سوریه نماز واجب پنج‌گانه رو مثل شیعه و سنی نمی‌خونن.

🌀 به‌جاش مراسم‌های خاصی دارن که بهش می‌گن جمع، معمولاً توی شب برگزار می‌کنن، با شعر، ذکر، موسیقی و دعا.

📿 اون‌ها بیشتر روی معنویت، عشق به اهل‌بیت، و اخلاق تمرکز دارن تا عبادت‌های ظاهری.

ولی شیعه دوازده‌امامی نماز، روزه، حج و همه واجبات رو انجام می‌ده 🌙🕌

هر سوال دیگه‌ای داشتی بپرس گلم 💕

بازهم چت جی پی تی

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️

چت جی پی تی میگه بعضیاشون خیلی تو دوس داشتن و پرستش امام علی اغراق میکنن ک مرز بین احترام و پرستش می ...

شایدم

ولی خب، چون دم عید غدیره واقعا شک کردم

چون شنیدم که این فرقه های انحرافی هم خیلی داره زیاد میشه 🫠

اینو فردا میپرسم ازشولی فکر نکنم اینطوری باشهچون خودش داشت می‌گفت سنیا اینطوری ان و اونطوری ان کلا خ ...

این میگه نماز نمی‌خونه نمیشه گفت اهل تسنن اونا خیلی مفیده به نماز ی سر شهرها ایران بزنی مسجدشون بری متونی ببینی 

نه این الکی خودشو چسبونده به علوی ی چی یادش دادن این همون فرقه وهابیت به احتمال خواهر حرف نزن باهاش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اسی اون پیام ِ *فک نکنم *جواب به یکی دیگه از ریپلای ها بود که کاربرش حذفش کرددرباره‌ی اینی که گفتینه ...

اره خودشم می‌گفت 

می‌گفت هنوزم که هنوزم دولت ترکیه با ماها مشکل داره

اگه درست فهمیده باشم حرفاشو دعای خیر به جون شاه اسمائیل میکرد

نمیدونم ولی مثلا من وقتی با اهل سنت صحبت میکنم استرس نمی‌گیرم. در طول صحبت با این شخص واقعا استرس داشتم😂شاید چون تاحالا ندیده بودم 

نه عزیز دلم 😢💗 بیشتر علوی‌های ترکیه و سوریه نماز واجب پنج‌گانه رو مثل شیعه و سنی نمی‌خونن.🌀 به‌جا ...

چت جی پی تی چقدر مهربون و عاشقانه حرف میزنه باهات😐😂

من کاری ندارم امام علی رو چرا جزو اون ۱۲ امام حساب نکرده برام سواله ۱۳ امین نفر کیه؟

😁😁😁🤌🏻

اینو جدی میپرسم ازش

واقعا سواله برام

اره خودشم می‌گفت می‌گفت هنوزم که هنوزم دولت ترکیه با ماها مشکل دارهاگه درست فهمیده باشم حرفاشو دعای ...

شاید بخاطر همینه که ندیدی 

من خودم خیلی دوست دارم ببینم اینجور آدما رو این تفاوت عقیده برام جذابه سوای هر مسئله ای😁

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻