2777
2789
عنوان

خواستگار

216 بازدید | 21 پست

اگه دودل باشی برای ازدواج و مجبور باشی جواب بدی

بعد از چندماه آشنایی بازم5050 باشی و دودل

چکار میکنی ردش میکنی یا قبول؟؟

جواب مثبت میدی یا منفی؟

فقط بدون هست۵۰۵۰ هست خیلی هم بدی و هم خوبی

من۲۰ سالمه

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شرایطت توی خونه پدری خوبه و چون سنت کمه و فرصت زیاد داری جواب رد. چون اگر قرار بود علاقه ای ایجاد بشه یا مشکلی حل بشه توی این چندماه آشنایی میشد. ولی به هر حال ما شرایط شما رو نمیدونیم که بشه دقیق نظر داد. هرطور خودت صلاح میدونی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
اگر شرایطت توی خونه پدری خوبه و چون سنت کمه و فرصت زیاد داری جواب رد. چون اگر قرار بود علاقه ای ایجا ...

گلم فقط تلفنی حرف میزنیم

اونجوری نبود بریم بیرون بیایم

بخدا خودمم موندم

نه خونه پدریم اوضاعم بد نیست

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
حالا ۲۰ سالته وقت داریحداقل آدم ۳۵-۶۵ پیدا کنآدم ۵۰ ۵۰ اخلاق بد زیاد دارهبرا چی خودتو بدبخت کنی

اجی اول همسایمونه همش میلینمش نکنه پشیمون بشم

دوم آجی الان التماسم کرده نگم نه با حرفاش اینا رو میشنوم میگه تعهد میدم نزارم کسی دخالت کنه مامانش آورد مامانشم گفت من دیگه دخالت نمیکنم

اینا رو میبینم میگم اکیه

ولی عمل های قبل این حرفاش واقعا بد بود

الان من موندم باور کنم تلنگر خورده قبول کنم یا ردش کنم 

میترسم از پشیمونی بعد عقد یا پشیمونی بعد جواب رد دادن

اجی اول همسایمونه همش میلینمش نکنه پشیمون بشمدوم آجی الان التماسم کرده نگم نه با حرفاش اینا رو میشنو ...

قبلش مامانش اینا دخالت میکردن؟

ببین رفتار بد آدما ۹۹ درصد اوقات درست نمیشه

ببخشید و پشیمونم‌ و آدم میشم الکیه

همون که عقد کنی خودش و مامانش اون روشون‌ رو بهت نشون میدن

اگه رفتار بد ازش دیدی ضرب در ۹۹ کن میشه بعد ازدواجت

ببین میتونی تحمل کنی یا نه

حالا ما اینجا بهت میگیم باز تو کار خودتو میکنی 🗿

خودت میدونی هر تصمیمی بگیری پشیمونی داره

چه بگی بله چه بگی نه

خودت پشیمونیت‌ رو انتخاب کن

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕

بنظرم رد کن وقتی حسی نداری

منم ۲۰سالم بود اولین خاستگاری که برام اومد همش فکرکردم که دیگه کسی برام نمیاد 

خیلی بهش فکرکردم و سرش اذیت شدم چون شرایط نسبتا خوبی داشت منتها الان که میشینم بهش فکرمیکنم میگم چه کارخوبی کردم که رد کردم والا الانم که متاهلم کسی که نمیدونه خاستگاری میکنه ازم🤭

۲۰سالگی تازه ورودیا باز میشه ادمای مختلف میان ، هنوز جوونی ، درستو بخون پیشرفتاتو بکن انشالله اون موردی که بهش حس هم داشته باشی و شرایطش اوکی باشه برات پیدا میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبلش مامانش اینا دخالت میکردن؟ببین رفتار بد آدما ۹۹ درصد اوقات درست نمیشهببخشید و پشیمونم‌ و آدم میش ...

آجی مامانش میشد گریه پسرش رفته شهر دیگه سرکار 

از دروغ میگفت میترسم بره  بکشنش درحالی که چون شهر دیگه ای بود میترسید

پسره رفت نیرو‌ انتظامی تا یک سال اما بعد میومد شهر خودمون

شد گریه فلان...

الان پسره میگه اشتباه کردم بچه بودم

وگرنه مرد اگه مردونگی داشته باشه نمیزاره کسی تو زندگیش دخالت کنه

آره مامانش بهش وابسته هست

تلفنی چی ازش دیدی؟

طول میکشه اما خرفای خیلی خوب و فلان من تعهد میدم

اما عملا واقعا اکی نبود 

الان من موندم میگم شاید تلنگر خورده به قول خودش چون رفتار های بد مثل بچه ننه بودنش مال قبل از التماس کردن و تلنگر خوردنشه