2777
2789
این مدلش کپسوله سیاهه. من روزی یه دونه خوردم مشکلی نداشت. شاید شما همزمان دارویی چیزی مصرف کردین&nbs ...

من با داروهای دیگه مصرف می کردم ولی مشکلم از این بود چون نمی خوردم خوب بودم، تو گوگلم که نظرات مردمو می خوندم خیلی ها مثل من شده بودند و می گفتند معده اشونو بهم ریخته :( 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی افسرده و بی حوصله بودم میرفتم باشگاه اصلا انرژی نداشتم میشستم به بقیه نگاه میکردم یروز مربیم بهم گفت ویتامین بخور رفتم داروخونه به دکتر گفتم یه ویتامین بهم داد به اسم اوپتی وومن (opti woman)مخصوص خانوماست یعنی شروع کردم به خوردن ازینرو به اون روشدم تا یدونه میخورم دوست دارم همش پاشم کار کنم تمیز کاری میکنم خلاصه پراز انرزی میشم قوطی ۶۰ تاییش ۶۷ تومن به شکل کپسولای صورتیه درشته الان عکسشو میزارم برات

برامنکه واقعا معجزه کرد

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩
آهان. پس با مال من فرق داره. شما انرژیتون بیشتر شد واز کسلی  دراومدین؟

باور می کنی وقتی می خوردم بعد از یک ساعت چنان معده دردی می گرفتم و به خودم می پیچیدم که خدا می دونه :/

اولم فکر نمی کردم برای این باشه، چون چند تا دارو رو با هم می خوردم بعد فهمیدم مال این بودش، جالبه بیشتر از اینکه انرژی بده انرژی می گرفت :)

خداروشکر که مال شما خوبه و اذیتت نمی کنه.

چقدر خوب، منم خیلی بی حوصله و کم انرژی ام  وسوسه شدم بگیرم

بنظر من حتما بگیر مطمینم پشیمون نمیشی 

منم دعا کن😍😍😍

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩