2777
2789
عنوان

می‌خوام بچه گربه بخرم

135 بازدید | 20 پست

مامانم اولش مخالف بود ولی من خیییلی اصرار مردم و کم کم داره راضی میشه،کسایی که گربه داشتن بیان راهنمایی کنم برای مراقبت و غذا و اینجور چیزا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم ولی بچه نیست اول اینکه موهاشون بشدت میریزه دوما ک چنگ میزنن اگر با اینا مشکل نداری ادامشو بگ ...

تازه هرموقع بازی میخوان بکنن با دندوناشون گوشت تن آدم میکنن😂 خر بازی میکنن

من دارم ولی بچه نیست اول اینکه موهاشون بشدت میریزه دوما ک چنگ میزنن اگر با اینا مشکل نداری ادامشو بگ ...

نه مشکلی نیست من برا گربه هرکاری میکنم واقعا علاقه دارم

نه مشکلی نیست من برا گربه هرکاری میکنم واقعا علاقه دارم

خیلیییییی میریزه ها باید روزانه جار‌و‌کنی حتما بغلش کنی لباست مویی میشه و....

و وابستگی شدید داره 

مال من ک تمایل داره به شکار کردن من شبا باهم شکار بازی میکنیم اون میفته دنبال من من میفتم دنبالش همو میگیریم بعد اون منو میگیره گاز میگیره من میگیرم قلقلک😂😂

ایشالا ک خیره

تازه هرموقع بازی میخوان بکنن با دندوناشون گوشت تن آدم میکنن😂 خر بازی میکنن

من دستام درشته میاد گاز بگیره تو دهنش جا نمیشه بچم  نمیتونه گاز گازی کنه خیلی دردم نمیاد😂😂🤭

ایشالا ک خیره

خیلیییییی میریزه ها باید روزانه جار‌و‌کنی حتما بغلش کنی لباست مویی میشه و....و وابستگی شدید داره مال ...

با ریزش مو کنار میام (مامانم من و گربه رو با هم از پنجره پرت می‌کنه بیرون)ولی واقعاً گربه دوست دارم اصن تو خیابون گربه میبینم از خود بی خود میشم 😂😂😂😂