2777
2789

سلام خدمت عزیزان شجاع 🤭😁

اول از همه علاقمندان تشریف بیارن خواهش میکنم خانم های باردار یا افراد کم سن یا افراد احساساتی فورا از تایپک خارج بشن بخاطر خودتون هست 🚫

بچه ها قرار ترسناک ترین تاپیک و تجربه کنیم پس همکاری کنید مشتاق خاطره و داستان های ترسناکتون هستیم😎

بزن بریم😰🤪

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

حیف خوابم میاد

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این معما تا سال‌ها یکی از جنایی‌ترین و ترسناک‌ترین معماهای حل نشده جهان محسوب می‌شد که بالاخره حل شده. توی سال 1977، یه زن توی شیکاگو، توی آپارتمان شخصیش سلاخی شد و به‌ قتل رسید. جنازۀ این زن که اسمش تریزیتا باسا (Teresita Basa) بود، درحالی پیدا شد که یه چاقوی قصابی توی سینه‌اش فرو رفته و بدنش به‌شکلی وحشیانه،‌ مثله شده بود. پلیس، همیشه در تلاش بود تا از روی پیدا کردن شواهد، مظنون‌ها رو حدس بزنه و قاتل رو از بین اون‌ها پیدا کنه. متاسفانه پلیس توی این کار موفق نبود، تا اینکه یکی از همکارهای تریزیتا به‌نام رمی چوآ (Remy Chua) شروع به دیدن مقتول در رویاها و کابوس‌های خود کرد.

سرانجام، چوآ با کمک همسرش موفق شد تا شبح تریزیتا رو برای فاش کردن نام قاتلش، هدایت کنه. چوآ ادعا می‌کرد که تریزیتا بهش گفته، پسرعموش قاتلشه و جواهراتش رو پس از کشتنش، دزدیده. اوایل پلیس به گفته‌های چوآ شک داشت و ادعاهاش رو توهم می‌دونست. تا اینکه با بررسی رد جواهرات گم‌شده و پیدا کردن شواهد، مطمئن شد که پسرعموی تریزیتا قاتل واقعیشه و روح مقتول واقعا با چوآ ارتباط برقرار کرده. اگر نبود کمک روح مقتول برای افشای نام قاتل، قطعا تا ابد این راز توی لیست معماهای مرموز و حل نشده جهان باقی می‌موند.

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
این معما تا سال‌ها یکی از جنایی‌ترین و ترسناک‌ترین معماهای حل نشده جهان محسوب می‌شد که بالاخره حل شد ...

شاید اونا همدست بودن و پسرعموعه سراین کلاه گذاشته بود

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

در دهه های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰، یک قاتل زنجیره ای مظنون به قتل دست کم ۱۶ نفر در خیابان های فلورانس ایتالیا بدون هیچ ترسی از دستگیر شدن پرسه می‌زد. تقریباً همه قربانیان او عاشقانی بودند که با چاقو زخمی شدند یا با تپانچه برتا مورد اصابت گلوله قرار گرفتند. به نظر می رسد که او ضربه روحی مهلکی از معشوقه خود خورده یا آسیب روحی دیگری در دوره کودکی یا نوجوانی دیده است، که او را تا به این حد به جنون رسانده که تحمل دیدن هیچ عاشق و معشوقی را نداشته است.

شش نفر از این زوج ها در اتومبیل خود به قتل رسیدند و اکثر قتل ها در حین یا بعد از رابطه جنسی زوج ها اتفاق افتاد. اندام تناسلی بسیاری از قربانیان برداشته شد و سینه نادین موریو، یکی از آخرین قربانیان شناخته شده، همراه با نامه ای تمسخر آمیز به دادستان ایالت فرستاده شد. پنج مرد مظنون در ارتباط با این پرونده دستگیر شدند. حتی یکی اعتراف کرد که قاتل بوده است، اما زمانی که هر یک در زندان بودند، قتل دیگری رخ داد و پرونده این قاتل زنجیره ای حل نشده باقی ماند. این قاتل حالا به عنوان بدنام‌ترین قاتل فلورانس ایتالیا شناخته می‌شود.

یک دانشجوی پزشکی جذاب در کالج پزشکی دانشگاه ایالتی اوهایو در ۱ آوریل ۲۰۰۶ با یکی از دوستانش تعطیلات بهاری خود را جشن می‌گرفت که به طرز ناگهانی ناپدید شد. برایان شفر و ویلیام فلورانس در حال خروج از یک کلاب بودند که برایان از دوستانش جدا شد. برایان را می‌توان در فیلم ضبط شده دوربین مداربسته در حوالی ساعت ۲ بامداد در حال صحبت کردن با دو زن در بیرون از بار قبل از بازگشت به داخل دید.

ناپدید شدن شفر حتی بازرسان را گیج و سردرگم کرده بود، زیرا در آن زمان هیچ ورودی یا خروجی دیگری برای دسترسی عموم به این مکان وجود نداشت. اگرچه حدس‌های ترسناکی درباره سرنوشت او وجود دارد اما هیچ کس دقیقا نمی‌داند چه اتفاقی برای برایان افتاد.

درست است که امروزه مسیحیان 25 دسامبر را روز تولد عیسی مسیح می‌دانند؛ اما شاید واقعا در این روز متولد نشده باشد. آنها فقط این تاریخ را انتخاب کردند تا بتوانند جشن بگیرند و هنوز کسی دقیق نمی داند که تاریخ دقیق تولد عیسی مسیح چه زمانی است.

خیلی ها عقیده دارند که کلئوپاترا همراه با نامزدِ خود 30 سال قبل از میلاد مسیح در کنار یکدیگر دفن شده اند و باورشان بر این است که محل دفن آنها نزدیک به یک قلعه در مصر باستان می باشد؛ اما هنوز هم مشخص نیست که آیا واقعاً آنجا هستند یا خیر.