2777
2789

سلام 

بچه ها من دختر مذهبی و چادری  هستم و چند مدت پیش بعد از چندین سال نامزدی بودن عروسی کردم من کسی رو قضاوت نمیکنم ولی خودم شنل رو از دوشم پایین نیاوردم و در کل رقص و اینا نداشتم الان یکی از خواهر شوهرام خیلی بد صحبت می‌کنه با اینکه خودشون هم خانواده مذهبی هستن ولی این آخری شب عروسیم تاج گذاشته بود لباس نقره ی سفید پوشیده بود من چیزی نگفتم 

الان کسی میاد خونه ی ما میاد میشینه که عروس باید خودش عروسی رو قشنگ کنه .... با اینکه بعد از این همه وقت نه طلا دادن با اینکه همه داشتن و برا عروس های قبلی خریده بودن  نه برا کار خونه کمکم کردن همه خودم بودم این چند سال من باز چیزی نگفتم 

خستم کردن

من میگم خودت عروسیت برقص من دلم نمی‌خواست اول که عروسشون شدم همه چادری بودن الان فقط من هستم حجاب بیشتر دارم همه هی کم کردن و بر عکس من که کار با کسی ندارم با بقیه هم جدل میکنن که چرا چادر نداری 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

کی میخوان یاد بگیرن به اعتقاد و سلیقه هم احترام بزارن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی میخوان یاد بگیرن به اعتقاد و سلیقه هم احترام بزارن

خیلی ریا دارن وگرنه من دوستام همه مانتو هستن این آخری داره منو دیونه می‌کنه همش خودشو با من مقایسه می‌کنه هر چی من خریدم فردا اینم ایراد گرفته 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
اهمیت نده، بگو عروسی من بود دوست داشتم نرقصم

مگه می‌دونه الان جلو غریبه و آشنا میگه امشبی اومد شیرینی خورد و رفت نکرد اقلا دو تا لیوان بلند کنه یه جوری چون مهمون ها غریبه بودن خوش آمد می‌گفت که هر کسی میدید می‌گفت بهترین هست 🤦🏻‍♀️

بزار بگن اینقده بگن باد کنن تو تو چشاشون نگاه کن وهیچی نگو بزار بدونن حرفاشون برات ارزشی نداره بعدم یه بحث دیگه راه بنداز مثلا بگو فلان سریال چه قشنگن یا فلان فروشگاه فلان چیز و اورده

محلش نده فقط پیششون میری همیشه با همسرت باش بزار حرفارو بشنوه ، ولی شما سکوت کن بزار آدم بده اونا با ...

بلای هستن جلو همسرم اینو نمیگه قبلا عقدی زیاد مشخص نبود این دخالتا 

خیلی ریا دارن وگرنه من دوستام همه مانتو هستن این آخری داره منو دیونه می‌کنه همش خودشو با من مقایسه م ...

بنظرم بگو من سلیقه و خودمو اعتقاد خودمو دارم 

شمام همینطور .مهم اینه کنار هم خوش و خوشبخت باشیم 

منم مانتویی ام 

ولی باورت میشه از مدرسه تا دانشگاه کل دوستام چادری بودن همیشه هم بهم احترام میزاشتیم 

هیچوقت کسی نباید خواسته های خودشو تحمیل کنه 

من کاملا حق رو بهت میدم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

همین حرفارو یکباربزن و ی مدت قطع ارتباط کن

نمیشه خونه چسبیده بهم راه داره منم نرم اونا میان 

نمیشه خونه چسبیده بهم راه داره منم نرم اونا میان

مستقیم حرفاتو بگو واقعا ناراحتم شد بشه ب شوهرتم بگو همه چیو حتی اونای بالانوشتی بعدم بگو دیگ تحمل ندارم خودت میدونی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مجرده آخریه ؟؟؟ تقریبا هم همسن و سال خودته ؟؟؟

نه عقدی هست همسرش دوست شوهر منم بوده قبلا زیاد خودشو مقایسه می‌کنه 

آره حدود سن خودم رو داره باورتون نمیشه برا طلا مامانش یه تیکه میخواست بده اونقدری گفت تا نصفش کرد گذاشت رو طلاهای خودش برا من شد هدیه دو گرم بعد این همه وقت 😐