2777
2789
عنوان

عروسیم نرقصیدم الان داستان شده 🤕🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 41 پست
مگه می‌دونه الان جلو غریبه و آشنا میگه امشبی اومد شیرینی خورد و رفت نکرد اقلا دو تا لیوان بلند کنه ی ...

کارمندی اسی؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
بزار بگن اینقده بگن باد کنن تو تو چشاشون نگاه کن وهیچی نگو بزار بدونن حرفاشون برات ارزشی نداره بعدم ...

خدا کنه جواب بده همین که جلو همه میگه عروس باید این کار کنه اون کار منو ناراحت میکنه

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بگو من سلیقه و خودمو اعتقاد خودمو دارم شمام همینطور .مهم اینه کنار هم خوش و خوشبخت باشیم منم م ...

خودشون هم چادری بودن ولی این چند ساله تغییر کردن بچه های نی نی سایت میگفتن خواهر شوهر فلان من نمیدونستم چون مدت عقد آخرش صبر نداشتم میرفتم خونه بابام الان ایشون تشریف میاره 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

یاد خودم افتادم 

وقتی اومدم تو خونشون همه از دم چادری تپ هیعت ها غش میکردن 

من ن بی ححاب بودم ن چادری 

بعد هشت سال من همونم 

و اون ریا کارا بی ححاب ترین شدن با شومیز میان بیرون

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

خودشون هم چادری بودن ولی این چند ساله تغییر کردن بچه های نی نی سایت میگفتن خواهر شوهر فلان من نمیدون ...

کلا باید بیتفاوت به حرفاش بشی 

حالا بگم یچی بگو بهش خدا نکرده اختلاف میشه .اختلاف تا زندگیت پیش میره زبونم لال 

من باشم با لبخند حواب میدم 

ولی کار خودمو میکنم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بگو مگه عروسی من زشت بود که میگی عروس باید عروسی رو قشنگ کنه؟ 

با خنده بگو بگو کاری نداره به مامان جون باباجون بگو یه عروسی دیگه بگیرن من این دفعه قشنگ کنم براتون . ولی نبابا بعیده تو نمیزاری مگه نه 😉😉

بکو شمام عروسی بکن نگاه کنیم یاد بگیریم

واقعا داره بهش فشار میاد چون حتی همین مهمون ها هم بهش گفتن نه عروسی خوب بود هر کسی رفتاری داره عروس دلش نخواسته ولی هی میگفت نه باید رقص باشه.. 

خدا کنه جواب بده همین که جلو همه میگه عروس باید این کار کنه اون کار منو ناراحت میکنه

تو با سر بلند ولبخند بهش نگاه کن تو همون جمع ینی بگو تو وحرفات هیچیم نیستی دیدی گاهی از رفتار بچه پر روها لجمون میکیره اونا هم با لبخند موزیانه بدتر میکنن شکل همون بچه پرروها باش حتی شده بلند به حرفاش بخند بگو عروسی من بود مختص خودم اختیارش دست خودم هی خودم خودم کنم بسوزه خودم ریلکس تو هنوز داری حرص میخوری اینا رو با خنده بهش بگو هاها بخند