2777
2789

یه سئوال داشتم خدمتتون شما حاظر هستید برای گوشی آنر یاهمون honor  حدود ۹۰ میلیون پول بدین ؟ آخه کیفیت دوربینش از اس۲۵ اولترا بهتره و قیمتش از بهتره 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابدا

اگ کارم وابسته ب گوشی بود شاید ار

ولی الان ن مگ خلم؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

فک کنم عید هنسرم برام بخره ولی نمیدونم کدوم بهتره آیفون نمیخوام ولی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بله گوشی الانمم انره قبلاهم هواوی داشتم میخاستم انر بگیرم ک متاسفانه نشد

عزیزم مدل گوشیتون چیه ؟ 

راضی هستید ؟ 

من از آنر خیلی راضی هستم 

ابدااگ کارم وابسته ب گوشی بود شاید ارولی الان ن مگ خلم؟

خوب چون برند آنر هست خوشتون نمیاد یا چون ۹۰ میلیون هست میگین زیاده 

عزیزم مدل گوشیتون چیه ؟ راضی هستید ؟ من از آنر خیلی راضی هستم

ما کلا 5.6ساله شاید بیشتر انر و هواوی. میخریم خیلی راضی هستیم 

الان x6bدارم خیلی خوبه 

قبلا هم از خانوادمون 10liteداشتن اونک خیلییی خوب بود 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
فک کنم عید هنسرم برام بخره ولی نمیدونم کدوم بهتره آیفون نمیخوام ولی

من از آیفون متنفرم یه مدت آیفون ایکس داشتم نمی‌تونستم باهاش کار کنم کلا به اندروید. عادت کردم کسی باید آیفون بگیره که بلد باشه با این گوشی کار کنه 

خوب چون برند آنر هست خوشتون نمیاد یا چون ۹۰ میلیون هست میگین زیاده

شاید جفتش 

۹۰ میلیونو میرم اکسسوریامو تبدیل ب طلا میکنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○