2777
2789
عنوان

عزیزان لطفا بیایید خواهش میکنم ازتون لطفا🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 45 پست
براشون آیت الکرسی و صلوات خوندم انشالله حاجت روا بشید

ممنونم دوست عزیزم خیلی لطف کردی انشالله هرچی از خدا میخوای بهتون بده و همیشه سالم و سلامت باشید 🌹

میشه لطفا چنتا از دوستان رو تگ کنید ممنونتون میشم واقعا🙏🏻

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

14 صلوات 🌹

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🫂🫂🫂

اللهم صل علی محمد وآله محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وآله محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وآله ...

الهی آمین مچکرم ازلطفتون مرسی 🙏🏻🥺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و ...

میشه لطفا چنتا از دوستان رو تگ کنید عزیزم ممنون میشم مچکرم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹🌹🫂🫂🫂🫂

حمد میخونم هدیه میکنم به صاحب الزمان عج 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ان شاالله چیزی نیست 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

حاجت رواباشی 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
ان شاالله چیزی نیست اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم

ممنونم عزیزم انشالله که همینطوره دعا کنید جواب آزمایش پدرم خوب باشه خوش خیم باشه خواهش میکنم ازتون التماس میکنم.....🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭😭😭😭

@ترکیده_تونم1‍ 

@elahe_aab_1994‍ 

@varparide25‍ 

عزیزان میشه نفری یه صلوات برای شفای پدرم بخونید ممنون میشم ازتون خدا خیرتون بده انشالله🫂🥺

@parpari717‍ 

@ماهی_برکه_کاشی‍ 

@zahraayat‍ 

سلام عزیزای دلم خوبین؟ میشه با دلای پاکتون برای بابای این عزیز دعا کنین💚🌸

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

🌸⁦☘️⁩🌸⁦☘️⁩🌸⁦☘️⁩🌸⁦☘️⁩🌸⁦☘️⁩🌸⁦☘️⁩

اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌

🌸⁦☘️⁩🌸⁦☘️⁩🌸⁦☘️⁩🌸⁦☘️⁩🌸⁦☘️⁩🌸⁦☘️⁩

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷