2777
2789

جامعه طوری شده که دخترا حتی اندام خصوصیشونم دارن برای رضای یه سری مرد معتاد به فیلم ... تغییر میدن به جای اینکه بگن بابا اندام طبیعی اینه و اونا چون بازیگرن عمل و میکاپ اندام خصوصی هم زیاد انجام میدن جدا از فیلترایی که میزارن

این تو همه حوزه ها هست

⁦→⁠_⁠→⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر زن نیست کامل . توی دسترسی زیاد به پرون انتظارات رفت بالا بعد زنای خوشگل پسندیده شدن بعد بقیه زنا هم مجبور به تغییر شدن قدیم یه زن با پوست شل و مو دار اون حجم لذتی رو میداد که الان یه زن پلنگ میده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من اگر مرد هم بودم راضی نبودم همسرم اون همه درد رو تحمل کنه همونجوری ک بود عاشقش بودم منم درک نمیکنم ...

میگن مردها برعکس زن ها به خاطر دیر رشد کردن یه ناحیه از مغزشون که یادم نیست اگاهی کمتری دارن ولی خانوم ها به همه چیز اگاه ترن  از طرفی آقایون نمیتونن تا بهشون نگه یه زن داره اذیت میشه اصن متوجه نمیشن فک میکن طبیعی این چیزا و وظیفشونه 

⁦→⁠_⁠→⁩

تا تقاضایی نباشه عرضه بوجود نمیاد!! همه مشکلات جامعه رو میندازن گردن خانومها متاسفانه

خانوم ها اگاه ترن

تقاضا این چیزا از کجا اومد؟ پس چرا قدیما نبود

ادامه صحبت روانشناسه که مرد بود اینه: به خاطر وجود زنان شخصیت نمایشی که هرطور شده میخوان خودشون خاص ویژه و بی نقص نشون بدن باعث میشه معیار زیبایی تو نگاه اقایون تغییر کنه و از زنای دیگم بخوان و زنا متاسفانه طبق میل اونا به جای اگاه سازی مرد میرن خودشون زیر سنگین ترین جراحیا میبرن مثل پیکر تراشی وحشتناکه

⁦→⁠_⁠→⁩

تقصیر زن نیست کامل . توی دسترسی زیاد به پرون انتظارات رفت بالا بعد زنای خوشگل پسندیده شدن بعد بقیه ز ...

دقیقا فیلم پ.ورن به شدت عاملش شد و چیزی که ادامه حرف روانشناس بود زنانی که شخصیت نمایشی دارن هم باعثش شد که تو اینستا و جامعه بین عموم هستن

اونا تصور از زن زیبا یه ادم بی عیب نقص نشون دادن با اینکه خودشون کلی عیوب پنهان دارن 

همین الان اینستا بازیگرای پ نگاه کنی بدنا پر از لک و... اما سرچ کنی خود عکساشون کاملا ایده ال و بی نقص 

⁦→⁠_⁠→⁩

تا تقاضایی نباشه عرضه بوجود نمیاد!! همه مشکلات جامعه رو میندازن گردن خانومها متاسفانه

افرین دقیقا حتی بدبختیاشونو

جامعمون زن ستیزه دیگه

تو فک کن هررررر چی میشه ی خری پیدا میشه ی چیزی پیدا کنه زنا رو مقصر کنه

بیخیال زن تو این جامعه جنس دوم حساب میشه

بیخیال تو این جامعه بیضه چپ یک مرد ارزشش بیشتر از جان! یک زنه...💔💔

افرین دقیقا حتی بدبختیاشونوجامعمون زن ستیزه دیگهتو فک کن هررررر چی میشه ی خری پیدا میشه ی چیزی پیدا ...

درست صحبت کن درست صحبت کن درست صحبت کن

خیلی سخته براتون یک بحث بدون نگاه افراطی با دید منطقی بهش نگاه کنی اتفاقا من زیاد برای هم جنسام و دفاع ازشون مخصوصا در برابر قانون تایپیک زدم و هربار ترکیده

این موضوع واقعیت داره حتی اون تقاضا چرا زمان پدر بزرگ مادر بزرگامون نبود

دلیلش خانومایین که تو فیلمای پ و سوشال مدیا سعی کردن دید به زیبایی تغییر بدن 

اتفاقاً تفکر شما بدتر به زن اسیب میزنه چون الان دارید از اون قسمت که باعثشه و باعث سرشکستگی اذیت زنان میشه ناخواسته حمایت میکنی تایپیک من دقیقا دفاع از زنه اما دید بینا میخواد که بدون تعصب بفهمه

⁦→⁠_⁠→⁩

میری بیمارستان بخش اورانش همه چی عالی امان از روزی که یه زن بره برا زایمان زنا به زنا رحم نمیکنن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

میگن مردها برعکس زن ها به خاطر دیر رشد کردن یه ناحیه از مغزشون که یادم نیست اگاهی کمتری دارن ولی خان ...

این حرفا همش چرت و مفته چرا اینارو باور میکنی واقعا 

یعنی چی فکر میکنن طبیعی و وظیفشونه 😐همش بستگی ب تربیت خانوادگی و جامعه ای هست ک توش بزرگ شدن

خداروشکر مرد عاقل زیاد دیدم تو فامیل مادریم ک زن رو شریکش میدونه نه برده اش و میدونم ک اون مرد ها تو خانواده بافرهنگ و شعور بزرگ شدن همین برام کافیه تا این چرت و پرتا رو باور نکنم

اینا رو میگن ک خودشونو راحت کنن عزیزم ولی پس شعور و وجدانمون کجا رفته

همونطور که همه مردایی که باشگاه میرن و عضله‌سازی میکنن برای خانوما اینکارو انجام نمیدن

همه‌ی خانومایی هم که کارهای زیبایی انجام میدن برای دل مردا نیست کارشون.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
افرین دقیقا حتی بدبختیاشونوجامعمون زن ستیزه دیگهتو فک کن هررررر چی میشه ی خری پیدا میشه ی چیزی پیدا ...

خودت داری میگی بیضضه مرد ارزشش بیشتر یه زنه

و منم راجب تحمیل معیارای زیبایی به زنان دارم میگم که توسط خود همجنسامونه

واقعا کاش قبل باز کردن دهنت میفهمیدی نه یه سری جملات کلیشه رسانه ایی تحویل بدی 

⁦→⁠_⁠→⁩

تنها دلیلش مردا نیستن. مردا ۱۰درصد دلیلشن

دلیل اصلی نظام سرمایه داریه. همش میاز ایجاد میکنن تا محصولات و خدماتشون به فروش برسه.

بعد یه عده هنوزم سینه چاک غربن

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

دقیقا فیلم پ.ورن به شدت عاملش شد و چیزی که ادامه حرف روانشناس بود زنانی که شخصیت نمایشی دارن هم باعث ...

موافقم باهاتون و اینکه عزیز میدونی ی بحثی هم اینه که توی همون ویدیو ها ی طرف قضیه مرده و اونم خیلی بدن خوبی داره اگر اینجوری بود ک ما میگفتیم مردا هم برن عمل کنن برای لذت خانماشون