2777
2789
عنوان

کی دلم آروم میگیره😭

136 بازدید | 15 پست

چرا نمیتونم از شوهرم دست بکشم ... چرا این قدر بهش نیاز دارم.. چرا نمیندازمش دور چرا بدونش نمیتونم خوش باشم؟😭😭 دیگه باید چه کار میکرد تا از دلم کلا بندارمش دور ؟ من کی به خودم میام ؟ میرسه روزی که بهم بی توجهی کنه عین خیالم نباشه؟ میرسه روزی که اصلاااا برام مهم نباشه کاراش اما در عین حال خوشحال باشم و از زندگیم لذت ببرم؟ میرسه اون روز؟

به هیچ مردی دل نبند من خودم جونم در می‌رفت واسه شوهرم الانم دوسش دارم ولی مثل قبل نیستم بهم خیانت کرد بخشیدم دوبار دیگم بخشیدم ولی درست شد با دوستم دردودل میکردم که حامله ام هست شوهرش چتامونوخونده بود دوستم که اومده خونه مادرش اون بهم زنگ زد سلام صبا خانوم چخبر حیف زندگیت نیست اینجوری خراب شه اخه من به دوستم گفتم شوهرم سرد مزاجه مرتیکه خراخرشب بهم پیام داد بیا یه کاری کن برام گفتم پیام نده گناه داره زنت منم شوهرم گناه داره 

به هیچ مردی دل نبند من خودم جونم در می‌رفت واسه شوهرم الانم دوسش دارم ولی مثل قبل نیستم بهم خیانت کر ...

آخه چه جوری میشه شوهرمه مثلا شوهررر . به اون دل نبندم به کی دل ببندم چرا این جوری میکنن ؟ کااااش منم بتونم خوشحال باشم بدون اون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ مردی دل نبند من خودم جونم در می‌رفت واسه شوهرم الانم دوسش دارم ولی مثل قبل نیستم بهم خیانت کر ...

واقعا مردک آشغال هول .. الهی به درد بی درمون دچار بشن اینا

گفت چون حامله اس رابطه نداریم بیا ا...ضام کن با چت فقط تونستم فوش بدم بهش گفتم تو شوهر بهترین دوستمی هول کثیف اگه بدونی دوستم چقدر به این شوهرش اعتمادداره 

امروز دوستم زنگ زده بیاین بریم مسافرت شوهرم گفته زنگ بزن صباوشوهرش بریم باهم خونمون میان مام میریم همومیشناشیم اصلا فکرشم نمی کردم اینجوری باشه ازاونورم شوهرم میگه بریم مسافرت باهاشون اصلا دلم نمیخاد روبه رو شم بااون مرتیکه

شوهر منم خیانت کرد هنوز اشک چشمام از خیانت قبلش خشک نشده بود با یکی دیگه قرار گذاشت ... تایپیک دو تا قبلم و بخون

آخه چه جوری میشه شوهرمه مثلا شوهررر . به اون دل نبندم به کی دل ببندم چرا این جوری میکنن ؟ کااااش منم ...

وقتی میفهمی که دیره مردا اصلا ارزش دل بستن ندارن دوسش داشته باش ولی وابستش نشو جوری که اگه یه روز نبود نتونی زندگی کنی اینو کسی میگه که بدون نفس کشیدن شوهرش خوابش نمیبرد

گفت چون حامله اس رابطه نداریم بیا ا...ضام کن با چت فقط تونستم فوش بدم بهش گفتم تو شوهر بهترین دوستمی ...

میدونم چه قددر حالت الان بده . چه استرسی بهت وارد شده .. چه قدر دلم میسوزه واسه خودمون .. اون از شوهرامون که بهمون خیانت میکنن اون از آشنا و غریبه که این جوری به روانمون تعرض میکنن

میدونم چه قددر حالت الان بده . چه استرسی بهت وارد شده .. چه قدر دلم میسوزه واسه خودمون .. اون از شوه ...

برای منم پیش اومده ... خدا میدونه چه قدر گریه کردم از استرس و ترس ... 

اخ گفتی

یه سوالم و جواب میدی؟ این که چه جوری بعد خیانت وابستگیتو بهش کم کردی ولی دوستشم داری .. من شادابی و حال خوبم و خوشحالیم خیلی به شوهرم مربوط میشد ... بعد از این اتفاق کوچکترررین بی توجهیش منو داغون میکنه ... کافیه کاری کنه دلخور بشم تا مرز دق و سکته میرم

یه سوالم و جواب میدی؟ این که چه جوری بعد خیانت وابستگیتو بهش کم کردی ولی دوستشم داری .. من شادابی و ...

خیلی حرص میخورم مثل تو خودمو داغون کردم ولی حقیقت وقنی بهش گفتم بهم محبت کن گفت نمیتونم دم به دقیقه بپرم سروکول تو ازش فاصله گرفتم گفتم چرا اون بدون من میتونه من نتونم باهم قهر میکردیم اون میخوابید من اینقدر اشک میریختم که بیاد بغلم کنه دیدم فقط خودمو داغون میکنم خودمومشغول میکنم وقتی قهریم یا فیلم یا قلیون یا ماشینو بر میدارم وقتی نیس میرم پیش مامانم دور دور خلاصه خودمو سرگرم میکنم ازوقتی اینکارو میکنم اون بیشتر میادسمت من

خیلی حرص میخورم مثل تو خودمو داغون کردم ولی حقیقت وقنی بهش گفتم بهم محبت کن گفت نمیتونم دم به دقیقه ...

آفرین ... منم کم کم باید ازش فاصله بگیرم .. آخ که چه قدر تو منی. منم هی میگم محبت کن .. یا وقتی قهریم میخوابه خر و پوف میکنه من تا صبح گریه .. یه تایپیک جدید زدم ببین اونو  . . بقیه هم نظرات خوبی دادن