2777
2789
عنوان

وقت نماز شب

46 بازدید | 3 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

اگه حال نداری حداقل ۲ رکعت بخون

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

هرکسی خوند دعا کنه لطفا زینب ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

هرکسی خوند دعا کنه لطفا زینب ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم

سلام. بر نمازهای واجب پایدار باشین و بعد از نماز دعا کنید و از مادرتون بخواهید در حقتون دعا کنن

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. بر نمازهای واجب پایدار باشین و بعد از نماز دعا کنید و از مادرتون بخواهید در حقتون دعا کنن

مادرم چش دیدنمو نداره متاسفانه بخاطر اینکه ازدواج نکردم هر  خواستگاری  ک میاد و میره بعدش اینقد با من بداخلاقی میکنه با آنکه خودش میدونه بدرد نمیخوره مثلا دیشب خواستگار داشتم پسره ۴۱سالشه خدمت نرفته ظرف شوره آشپزخونه س حقوق ۱۰ ۱۲ میلیونی میگیره ن خونه داره ن ماشین با مادرش و دوتا خواهرش و ۲تا خواهرزاده ش زندگی میکنه و خرج خونه با خودشه ۶نفر تو ی آپارتمان ۶۰متری اجاره ای هستن پسره هم از اون ادمای شر و دعواییه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مادرم چش دیدنمو نداره متاسفانه بخاطر اینکه ازدواج نکردم هر خواستگاری ک میاد و میره بعدش اینقد با م ...

توکل بر الله