2777
2789
عنوان

شلوارمو بُرد

258 بازدید | 26 پست

یه بار دوستم و مامانش اومده بودن ناهار خونمون.بعد می‌خواستیم با دوستم غروبش بریم بیرون یعنی اونا که میخواستن ساعت پنج برن خونشون منم میخواستم با اونا بزنم بیرون.بعد با دوستم رفتم اتاقم آماده بشم میخواستم شالمو اتو کنم بعد مانتو و شلوار جدیدی که خریده بودم و حتی یک بارم نپوشیده بودمو گذاشتم روی تخت😐مامانم صدام زد برای همین رفتم پایین ببینم چی میگه.دوستمم تو اتاقم بود.برگشتم بالا هر چقدر گشتم دیدم شلوارم نیستش.یعنی کل اتاقو زیر و رو کردم نبود.دیدم با خودش کیف از این بزرگا آورده اما چیزی نگفتم.هفته بعدش شلوارمو دیدم پاش کرده و اصلا به روی خودش نیورد🫤خیلی بهش اعتماد داشتما دوست بچگیم بود.دلیلش چی بود واقعا؟وضع مالیشون زیاد خوب نیست و خب باید بگم کلا اهل پُز دادن هست ولی فکر نمیکردم شلوارمو ببره😂🤦🏼‍♀️هنوز که هنوزه یک سال گذشته خیلی حرص میخورم که شلوارمو حتی یک بارم نپوشیده بودم و خیلیم گرون بود....

یعنی دوستت دزده؟ به نظرم با همچین ادمی کات کنی به نفعته

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم جررررش میدادم😐👿

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

دزدی دوستت به کنار

تو چرا باهاش کات نکردی

چطور میتونی با یه دزد دوست باشی و بهش اعتماد کنی

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅