2777
2789
عنوان

تنها مشکلم سنمونه بنظرتون همسن بده

316 بازدید | 26 پست

من ازش ۲ـ۳ ماه بزرگترم خیلی کنار میاییم:)

مشکلی نداریم جدیدا 

همه چیو حل کردیم همه مشکلارو پشت سر گذاشتیم

الان تازگیا این سن خیلی عذابم میده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه با هم کنار می‌آید سن رو ولش کن .

هم سن خوبه اتفاقا

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

اصلا مشکلی نداره بی خیال باش

حس میکنم مادرشم😭

اینطور نبودما اجازه نمیده حس کنم بزرگترم این بچش مراقبه

حامی و همراهه

ولی نمیدونم چرا همچین حسی دارم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اگه با هم کنار می‌آید سن رو ولش کن .هم سن خوبه اتفاقا

اره هردو ذوق داریم

ولی خب جدیدا حساس شدم

من دوس ندارم پسر کوچیکتر و همسن در کلولی اگه مردونه طور باشه و شرایطش خوب باشه همسنت باشه اوکیه

اره مردونه طوره احساس نمیکنم بزرگترم پیشش

ولی خب نمیدونم چرا همچین شدم

حس میکنم مادرشم😭اینطور نبودما اجازه نمیده حس کنم بزرگترم این بچش مراقبهحامی و همراههولی نمیدونم چرا ...

اینو از سرت بیرون کن آبجی 

خواهر خودم یکسال از شوهرش بزرگتره زندگی قشنگی دارن اتفاقا 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

وای تو چقد مهربونی خیلی کم پیش میاد مثل شما خانواده پسر فکر کنم❤️❤️🌹

ممنون از محبتت 

خوب من اگه پسرمو دوس دارم عشقشم باید اندازه خودش دوس داشته باشم.

قول وقرار گذاشتن باهم ،خانواده ها هم میدونن فقط خدا از لحاظ مالی کمک کنه که بریم خواستگاری