2777
2789
عنوان

تنها مشکلم سنمونه بنظرتون همسن بده

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 26 پست
وا چرا عذابت میده،پسرمن ی دختری رو میخواد ۳سال ازش بزرگتره،اصلا برامون مهم نیست خیلی دختر خوبیه،دوسش ...

چه مادرشوهر خوبی:)

خوشبحال دختره...

خواهر مادر رلم این شعورو داشتن من غمی نداشتم 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اینو از سرت بیرون کن آبجی خواهر خودم یکسال از شوهرش بزرگتره زندگی قشنگی دارن اتفاقا

اره بهم میاییم اگه خرابش نکنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تو چقد مهربونی خیلی کم پیش میاد مثل شما خانواده پسر فکر کنم❤️❤️🌹

دقیقااااا دیت اول برگشتیم خواهرش ب مامانش گفته دختره از داداشم بزرگتر دیده میشه:)

ممنون از محبتت خوب من اگه پسرمو دوس دارم عشقشم باید اندازه خودش دوس داشته باشم.قول وقرار گذاشتن باهم ...

واییییییی شما چقد خوبین خدااااا😍😍😍😍

سخت نگیر عزیزم مهم خودتون دوتایید، بقیه رو بی خیال

ازدواج پیوند بین دو خانوادس فقط دونفر نیستن که

که خانواده هامون سایه همو با تیر میزنن مخصوصا خواهر اون

انشاالله به امید خدا با هم پا به پای هم جوان بمانید و زندگی کنید ذکر لا حول ولا قوه الا بالله یادت ن ...

ممنونم ازتون

ازدواج پیوند بین دو خانوادس فقط دونفر نیستن کهکه خانواده هامون سایه همو با تیر میزنن مخصوصا خواهر او ...

وای چه بد جدی میگی؟

اینجوری ی ذره کارتون سخت میشه من خودمم همین مشکلو داشتم ،قسم خوردم هیچ وقت رفتار مادر شوهر خدابیامرزمو تکرار نکنم 

وای چه بد جدی میگی؟اینجوری ی ذره کارتون سخت میشه من خودمم همین مشکلو داشتم ،قسم خوردم هیچ وقت رفتار ...

اره دقیقاااا همینو گفته و حرفای بد دیگع

اره سخته