2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خدا لطفا من دانشجو باشم😂🥲

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

پیشنهادم اینه با مشاور از تابستون شروع کن 

نهایی رو اصلا دست کم نگیر اساسی بخون

ریاضی فیزیک و حلیات شیمی خیلی تمرین کن 

زیاد درگیر درسنامه نباش 

زیست متن کتاببو فول باش میتونی سؤالای متنشو از سایت بگیری خیلی کمک میکنه برا دینی و درسای حفظیم سوال متن درس جوابه

رو ساعت گیر نباش به کیفیت اهمیت بده

یسال خوب از اولش بخون تا بقیه سال‌های عمرت با خیال راحت کیف کنی

نهاییا سوال زیاد حل کن

خوابتم تنظیم کن

ابم یه بطری نوشابه پر کن بدار کنار دستت

البته اگه تجربی هستی🧐

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

مدرسه غیر انتفاعی به نظرت بهتره یا عادی بری و کلاس ؟

اگر عادیه گیر نباشه و بتونی اکثر وقتا نری بجاش خودت کلاس بری بهتره چون معلما اونقدر تاپ نیستن یا کنکوری کار نمی‌کنند 

ولی خب احتمال اینکه مدارس دولتی راحت راه بیان که کم بری مدرسه کمه ، مدارس غیرانتفاعی بهتر راه میان باهات 

پیشنهادم اینه با مشاور از تابستون شروع کن نهایی رو اصلا دست کم نگیر اساسی بخونریاضی فیزیک و حلیات شی ...

من می‌خوام از همین شنبه شروع کنم دیگه تیر هدفم نیست

مرسی ازت عزیزم وقت گذاشتی برام ❤️

دقیقا همین طور هست منم بالا و پایین های کنکور و نهایی رو تجربه کردم الان آماده هستم که پر قدرت شروع کنم 

بنظر منم باید با مشاور پیش برم 

مرسی ازت امیدوارم همیشه بدرخشی و تو اوج باشی مهربون 🤍🦋