یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی از این که اومدی.مراقبت خاصی نیاز داره؟یا مثلا موقع ظرف شستن باید دستکش دست کنم؟
من همیشه دستکش دست می کنم ولی بله مواد شوینده واسه کاشت خوب نیست،اندازه متعارف بزنین خصوصا بار اول تا اذیت نشین،جای خوب و معتبر برین تا از استریل بودن و کیفیت مواد مطمئن باشین،حواستون باشه به محض اینکه دیدین گوشه ناخنتون بلند شده حتما ترمیم کنین تا هوا و رطوبت زیرش نره تا باعث قارچ نشه
من خودم كار كاشت انجام ميدادم انقدر كه كار ناخنكار مهمه مراقبت شما هم مهمه طرف مراقبت نميكرد موقع ظرف شستن دستكش نميپوشيد لباس ميشست و يه عالمه كار ديگه با اينكه بهترين مواد استفاده ميكردم و كاملا استاندارد خراب ميشد و طلب كار بود حتي اگه ضد قارچ استفاده نشه و شما مراقبت كنيد و ناخن كار هوا نذاشته باشه زيرش هيچ اتفاقي نميفته