الهه_شرقی007 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 6107 عنوان خودتون یا اطرافیانتون تجربه لاغری با کتوژنیک داشتین🫠💪🏻 142 بازدید | 20 پست سلام اگ تجربه داشتین یا اطرافتون بوده بگین چند کیلو کم کردین چند وقت؟؟؟؟؟🫠🫠🫠🫠من قبلا تو ۴ روز دو کیلو نیم کم کردم ولی بیخیالش شدمالان دو روزه کتوام دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧 1404/03/19 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 فست بهتره به عنوان کسی که خودش بیست و پنج کیلو کم کرده که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
الهه_شرقی007 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 6107 فست بهتره به عنوان کسی که خودش بیست و پنج کیلو کم کرده با فست ۱۳کیلو کم کردم ولی الان باید دو سه ماهه ۱۵کم کنم الان کتو و فست باهم هستم دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
خیکوله عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 42 ۸ کیلو تو دو ماه ولی خب میوه نداشت گریپ فروت و بری بود فقطمن چربی خونم رفت بالا
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5606 فست بهتره به عنوان کسی که خودش بیست و پنج کیلو کم کرده میشه بیشتر بگید شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 با فست ۱۳کیلو کم کردم ولی الان باید دو سه ماهه ۱۵کم کنم الان کتو و فست باهم هستم چه کار خطرناکی کتو خیلیییییی عوارض دارهفقط فست بگیر چه اصراریه این همه سریع وزن کم کنی که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
سرخ_ترین_سیب عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 1923 ببخشید اسی میشه تاپیک عکس گزار... ش بزنین؟ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
الهه_شرقی007 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 6107 ۸ کیلو تو دو ماه ولی خب میوه نداشت گریپ فروت و بری بود فقطمن چربی خونم رفت بالا میگن درمان کبد چرب هست کاز کجا متوجه شدین چربی خون رو؟ دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
الهه_شرقی007 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 6107 چه کار خطرناکی کتو خیلیییییی عوارض دارهفقط فست بگیر چه اصراریه این همه سریع وزن کم کنی آخه فست زمان لاغریش طولانیهو اینکه ی مجلس دعوتم ک خیلی مهمه دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 میشه بیشتر بگید من رژیم فستینگ ۱۶ /۸ گرفتم ۱۶ ساعت هیچی نخوری فقط آب هشت ساعت بخوری سه روز در هفته و تایمی که چیزی میخوری فقط سعی کن پروتئین و فیبر زیاد باشه که سیرشی که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
خیکوله عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 42 میگن درمان کبد چرب هست کاز کجا متوجه شدین چربی خون رو؟ نداشتم من چربی خون شاید هم من زیاد از روغن و این چیزا استفاده کردم آزمایش دادم چربیم بالا بود
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 آخه فست زمان لاغریش طولانیهو اینکه ی مجلس دعوتم ک خیلی مهمه خب باشه بابا مگه بهاش جون ادمه؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
الهه_شرقی007 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 6107 ببخشید اسی میشه تاپیک عکس گزار... ش بزنین؟ پاک شده دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
الهه_شرقی007 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 6107 خب باشه بابا مگه بهاش جون ادمه؟ نمیدونم والا بیشتر بخاطر بیماری زمینه ای ک دارم نگرانم وگرنه با خودش مشکل ندارم دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5408 نمیدونم والا بیشتر بخاطر بیماری زمینه ای ک دارم نگرانم وگرنه با خودش مشکل ندارم خب برو دکتر یه رژیم اصولی بده که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊