2777
2789
عنوان

عشق ابدی

2340 بازدید | 78 پست

این برنامه رو خیلیا هی تعریف میکردن و میگفتن میبینن امروز دو قسمتشو دیدم بعد رفتم اینستا دیدم همه دارن کامنت منفی میذارن و میگن این برنامه اصلا اسمش عشق ابدی نیست و فلان.یه چیزی میگم دقت کنید.به نظرتون تو دنیای واقعی ما کم پسرایی مثل شاهین هول میبینیم؟کم دخترایی مثل طناز آویزون هست؟کم دخترایی مثل سودا هست که فکر میکنن پارتنرشون از آسمون افتاده و همه بهش چشم دارن؟کم دخترایی مثل ترانه هست؟واقعا چیش عجیبه؟تو دنیای واقعی هم پر از این رابطه هاست که بهش میگن عشق!چیزی عجیبی به نظر من نبود.

دختر مورد علاقتون کیه؟

من دیگه حوصلم نیومد بقیشو ببینم تیکه هاشو دیدم و خب از الهه و نگار خوشم میاد

راجب پسرا هم از فرشاد خوشم میاد 

نگار خوبه الان 

طناز و سودا و سیاوش خیلی منفورن

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرشاد ساده و خاک تو سر بود مثال مردای ساده جامعه که به حرف خانواده یا دوستاشونن

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به دلیل مشکل فنی سایت با این اکانتم . ⇜ "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند.⇝☚ تاریک اندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... ☛

شاهین ک نگارو میبینه چشاش همچین برق میزنه تاحالا اونطور طنازو نگاه نکرده طنازم که اویزون بابا یکم ارزش خودتو بدون چه وضعشه هی اویزونی ازش همه ام بهش میگن حالیش نیست 

ما ایزاتی ها فکر میکنیم یه چیزی و انکار کنیم صورت مساله رو پاک کنیم همه چی درسته اونوقت

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اخه اینا دیگه خیلی خرابن

من ماهرخو از قبل میشناختم از پنجم ابتدایی دوست پسر داشت که پسرخالش بود تو دبیرستان که تمام تایم داشت با گوشی به این پسر اون پسر پیام میداد بعدشم دانشگاهو اباد کرد دوبارم نامزد کرد و بهم زد

خب چنتا دختر ایرانی همچین پیشینه ای دارن😁

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

ادم اخه کدومو بگه همشون یجور مشکل دارن دیوانه ان 

پریساا و علی ام دفتر نقاشی ان انگار 

با این حال نمیشه نبینم قرار بود قسمت اولو همینطور ببینم ک چی هست الان منتظر قسمت ۳۱ ام🤣🤣بخدا حال میده همش دعوا

اخه اینا دیگه خیلی خرابنمن ماهرخو از قبل میشناختم از پنجم ابتدایی دوست پسر داشت که پسرخالش بود تو دب ...

شاید باورت نشه ولی من تو دوستای دبیرستان و دانشگاهم زیاد دیدم و میبینم 

به نظرم ترانه از همشون بی قانون تر بود

ادم اخه کدومو بگه همشون یجور مشکل دارن دیوانه ان پریساا و علی ام دفتر نقاشی ان انگار با این حال نمیش ...

اره آدم اینارو میبینه میگه خداروشکر در این حد دیوونه نیستم🤣😂به نظرم برای سرگرمی خوبه

اره آدم اینارو میبینه میگه خداروشکر در این حد دیوونه نیستم🤣😂به نظرم برای سرگرمی خوبه

کاش حداقل برنامه ام میسازن برا سرگرمی چارتا ادم حسابی بردارن بیارن نه دیوانه😑