2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 78 پست
تو دوستای دانشگاهم پره از روابط این شکلی🤣

ولی خب ایا ما بیسچاری دنبالشون میکنیم؟بنظرم مسخره‌س نگاه کردن این برنامه.

ابو با ابکش جابه‌جا کنم بهتره تا اینو ببینم.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی خب ایا ما بیسچاری دنبالشون میکنیم؟بنظرم مسخره‌س نگاه کردن این برنامه.ابو با ابکش جابه‌جا کنم بهت ...

من بیکارم دیگه برنامه یک ساعت و نیم چیزی نیست.وقتی دارم کارهای خونه رو میکنم اونم میبینم😂

شاید باورت نشه ولی من تو دوستای دبیرستان و دانشگاهم زیاد دیدم و میبینم به نظرم ترانه از همشون بی قان ...

الان خب طبیعتا اوضاع دبیرستانا بدتر شده ولی دوره ما دخترا اینجوری نبودن مثلا این ماهرخ نماد دختر خراب بود اون موقع برامون ولی خب اره درسته الان دیگه خیلیا این راهو پیش گرفتن

من تا یجایی دیدم دیگه دنبال نکردم بنظرم هر کدومشون باگای اخلاقی زیادی داشت رو هیچکدوم نمیشد برچسب ادم حسابی بودن زد

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

الان خب طبیعتا اوضاع دبیرستانا بدتر شده ولی دوره ما دخترا اینجوری نبودن مثلا این ماهرخ نماد دختر خرا ...

معلومه نیستن.چون واقعا آزادی هم حدی داره.همشون رفتن تو یه خونه هی پاس میشن به این و اون.ولی متاسفانه آره کشور داره به این سمت میره.حالا باز من برای سرگرمی میبینم امیدوارم نسل جدید اینارو الگوی خودشون نکنن

وای وقتی پرستو بود طناز شاهینو از لب بوس کرد شاهین پاک کرد🤣🤣بخدا من میگم مجبوری داره تحملش میکنه ق ...

اره دیدمششششش.جالب اینجاست فکر میکنه شاهین دوستش داره😂😂

چقدر سخت میگیری یه برنامه فانه ببین تخمه بشکون

نه بابا من اصلا سخت نمیگیرم اتفاقا فقط جهت خنده و اینا میبینمش ولی هی کامنت هارو میخونم اومدم اینجا نظر دادم

حاضرم تایم ازاد بیام اینجا تا این  برنامه که

هیچی نداره

رو ببینم، خب امثال همینا تو زندگیا هست

چه لزومی داره دیدنش؟بعدم این بود معنا عشق؟؟😂😂

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند