این برنامه رو خیلیا هی تعریف میکردن و میگفتن میبینن امروز دو قسمتشو دیدم بعد رفتم اینستا دیدم همه دارن کامنت منفی میذارن و میگن این برنامه اصلا اسمش عشق ابدی نیست و فلان.یه چیزی میگم دقت کنید.به نظرتون تو دنیای واقعی ما کم پسرایی مثل شاهین هول میبینیم؟کم دخترایی مثل طناز آویزون هست؟کم دخترایی مثل سودا هست که فکر میکنن پارتنرشون از آسمون افتاده و همه بهش چشم دارن؟کم دخترایی مثل ترانه هست؟واقعا چیش عجیبه؟تو دنیای واقعی هم پر از این رابطه هاست که بهش میگن عشق!چیزی عجیبی به نظر من نبود.
دختر مورد علاقتون کیه؟
من دیگه حوصلم نیومد بقیشو ببینم تیکه هاشو دیدم و خب از الهه و نگار خوشم میاد
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معلومه نیستن.چون واقعا آزادی هم حدی داره.همشون رفتن تو یه خونه هی پاس میشن به این و اون.ولی متاسفانه ...
متاسفانه همین دخترا شدن نماد دختر قوی و مستقل😅
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
همکلاس دبیرستانم بود بعدم دانشگامون یکی بود اما رشته متفاوت
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
طناز آویزونه شاهیندختر خوشگلیه و بانمکم هست ولی خیلی آویزونه و فکر میکنه شاهین عاشقشه کلا توهم داره ...
فک نمیکنه عاشقشه طناز فقط به برنده شدن فکر میکنه همه ی اینا اداشه که جایزرو ببره دیدی که یجا گفت همش فکر اجاره خونمم چجوری باید بدم