2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی فشار رومه به تنها چیزی که فکر میکنم خودکشیه

مال سن و سال کمته

دختر مردن به این راحتیها هم نیست

مگه چندسالته؟شروع کن درست رو بخون.تحصیلاتت چقدره؟

درس دوست نداری برو یه مهارتی یاد بگیر.

ما یه دختر فامیل داشتیم کلا از پیش پدرمادرش رفت یه شهر دیگه هیچکس از جاش خبر نداشت فقط پیج اینستاشو داشتن کار کرد و زندگیشو ساخت الان هم میخواد مهاجرت کنه بهش هم حق دادن همه چون پدر مادرش جداشده بودن باباهه معتاد و بیکار بود مامانه با یه آدم نابود و مریض ازدواج کرده بود هیچ آینده ای نداشت پیششون

پس میتونی فقط باید قوی باشی...

دیگه وقتی ادم ب تهش میرسه به این چیزا فکر نمبکنه

درکت میکنم منم به تهش رسیدم یه بار و متاسفانه خودکشی ناموفق داشتم و قرص اعصاب تا ۵ سال مصرف میکردم و الان تنها پشیمونی گذشته ام کار مسخره ای که کردم و هرشب از خدا به خاطر کاری که کردم معذرت می‌خوام 

من جان نیستم ولی اگه در شرایط تو بودم به هم میزدم تو هنوز خیلی جوونی وقت عاشقیت زیاده 

ازش جداشو هرکاری میخواد بکنه شکایتش کن ولی خودتو به خاطر چهارتاعکس و یه آدم عوضی نابود نکن 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

درکت میکنم منم به تهش رسیدم یه بار و متاسفانه خودکشی ناموفق داشتم و قرص اعصاب تا ۵ سال مصرف میکردم و ...

کاش به همین راحتی بود

ابروم بره خودم تمومش نکنم خانواده ام اینکارو میکنن

داداشامو نمیشناسی

عکس ازم داره🥲هرکاری ازدستش برمیاد کلش خرابه

خب داشته باشه

ول کن سه چهارسال دیگه خنده داره برات این مسئله بعد هم مطمئن باش همون دایی و زنداییت اجازه نمیدن بهش

بعدش هم الان که همه میتونن با فتوشاپ همه کاری بکنند یعنی یکی هم که عکس خودش رو میذاره پروفایل ممکنه هزار تا عکس مستهجن با همون عکس پروفایلش بسازه

مگه دهه ی ۶۰ و ۷۰ هست که از عکس میترسی؟

باحرف درست نمیشه

ببین همه چیز چاره داره جز مرگ. ۳ سال پیش دوستم با ۱ بچه بهش خیانت شد. مثل شما نا امید بود  هیچ پولی نداشت. با دیپلم رفته منشی شده پول جمع کرده  درعرض  یک سال  هم طلاقش رو گرفت. بچش هم گرفت . الان با یه آقا که به اون شرکت رفت و آمد داشت ازدواج کرد که اون آقا ارشد معماری داره و دفتر مهندسی  داره و هر زمان که میبینه میگه اییی کاش اصلا به خودکشی فکر نمیکردم به خاطر اون آدم کثیف

من خیلی محدودم

ول کن

به مامان بابات بگو نمیخوامش اخلاق نداره 

بترسونشون همینطور که ما رو ترسوندی

بگو مامانت به داییت بگه قضیه کنسله و عکسهای دخترمو از گوشی پسرت پاک کن

بهشون بگن اگه چیزی اومد بیرون از پسره شکایت میکنند

من خیلی محدودم

ول کن

به مامان بابات بگو نمیخوامش اخلاق نداره 

بترسونشون همینطور که ما رو ترسوندی

بگو مامانت به داییت بگه قضیه کنسله و عکسهای دخترمو از گوشی پسرت پاک کن

بهشون بگن اگه چیزی اومد بیرون از پسره شکایت میکنند