2777
2789
عنوان

کلی تاپیک دیدم از وضعیت کشور

171 بازدید | 10 پست

خواستم بگم

بدترین موقع ها مردم پشت هم بودیم

ما شهر زلزله زده ای بودیم اواره و بیچاره شده بودیم

ب لطف خدا زنده موندیم

به لطف کمک های مردمی سروسامون گرفتیم

خیلی از شهرا سیل اومد

با کمک های مردمی سروسامون گرفتن

خیلیا تو جنگ اسیب دیدن

بازم مردم همدیگه رو ساپورت کردن🥲♥️

الانم امیدمون به خدا باشه نه؟

پناهمون بده تو بغلش:)

چه تو سایت چه تو اطرفیانم

همه وحشت دارن نگرانن

ترستون بجا هست

ولی تا همو داریم چندان غمی نداریم

بوس به لپتون

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بجاش بیایین فکر کنیم چیکارا قرار بود کنیم 

چه پیشرفتی 

چه زندگی ای بسازیم

الهییییی پله های ترقیو با نردبون عمودییییی طی کنیم🤌🏻

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجاش بیایین فکر کنیم چیکارا قرار بود کنیم چه پیشرفتی چه زندگی ای بسازیمالهییییی پله های ترقیو با نرد ...

هعییی هعییی.....

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

کار از دلداری و امید گذشته

دلداری نبودا واقعیت بود

مگه همه این اتفاقا نیفتاده ؟

دلداری نبودا واقعیت بودمگه همه این اتفاقا نیفتاده ؟

چی بگم اخههه

این بار فرق داره

خیلی فرق میکنه شرایط....

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

چی بگم اخهههاین بار فرق دارهخیلی فرق میکنه شرایط....

میدونم

اینبار زنده زنده روحمون چال میشه 

زیربار گرونی مشکلات زندگی نداری بدبختی داریم له میشیم

میدونماینبار زنده زنده روحمون چال میشه زیربار گرونی مشکلات زندگی نداری بدبختی داریم له میشیم

اره دقیقااااا