2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر خانواده ای قبول نمیکنه خیلی سخته

اره ایناخیلی گداصفت بودن زهرای عزیزم زهرای جانم روحت شادهمیشه براش قران و دعامیخونم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

رفتم عطاری ها نمیدن

مشکلت جیه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

دوست پسرته؟مگه چکار کردی؟نهایتش رابطه داشتی باهاش دیگهارزش خودکشی داره به نظرت؟زندگیتو بکن.اونم بخدا ...

نامزد نشون کردمه پسرداییم میشه

ن رابطه جنسی  باهاش نداشتم

خیلی فشار رومه به تنها چیزی که فکر میکنم خودکشیه

مشکلت ازمن خیلی کمتره ولی ب امید مرگ طبیعی زندگیمومیگذرونم

نانزدت خیلی اسکل و بچس ازش نترس بزاربره گمشه اگه بری زیر سقف باهاش ارزوی مرگ بیشترمیکنی بعدش

میخام هرجوری شده تموم بشه

آخه دختر خوب چرا تموم شه 

به خدا قسم همه ما مشکلات خانوادگی داریم مشکلات مالی داریم شاید بعضی وقت ها حتی از چهره مون هم ناراضی باشیم از خانواده از عشق از پول از شغل و... از همه اینا ناراضی باشیم ولی 

فقط یه لحظه به خودت فکر کن به این همه تلاشی که کردی 

به خدا ما نبودیم تو این دنیا که فقط درس بخونیم دانشگاه بریم یه شغل کارمندی ازدواج و بچه داری و مرگ نه 

ما اومدیم که لذت ببریم 

لذت ببریم از هر چیز کوچیکی از طعم بستنی مورد علاقه آت از دستپخت مادرت و غر زدن اش از مالش شونه های پدر وقتی خسته است از یه چای داغ از صدای دریا از صدای پرنده ها از صدای دریا و نور خورشید از رقصیدن با آهنگ مورد علاقت از خریدن گل مورد علاقت و از همه مهم تر از زندگی کردن 

باور کن زندگی فقط اون چهار دیواری و حصاری که دور خودت کشیدی نیست زندگی خیلی شیرینه خیلی فقط باید خودت و دوست داشته باشی همین یادت نره از تو فقط یه دونه هست 

من سال های زیادی طول کشید تا اینارو فهمیدم امیدوارم واسه تو هم دیر نشه و یه روز بفهمی چقدر این دنیا قشنگه و از خدا شکر کنی ♥️♥️

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)