ما دستمون خالیه اونا وضعشون خوبه تازه یه چند سالیه پولدار شدن ما الان موندیم میخوایم عروسی بگیریم میگن باید همه چیز متوسط رو به بالا باشه به پسرم گفتم برو بگو یعنی چی ما نمیتونیم برداشته پسرم و پر کرده که گفته من یه بار میخوام عروس شم نمیخوام آرزو به دل بمونم باید اونجوری که من میخوام باشه گفته من نگفتم همه چی بهترین ولی باید متوسط رو به بالا باشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب اون عروس هم حق داره. مگه چند بار یک دختر عروسی میگیره؟ اگه اصرار بر عروسی خوب و باب میل خودشون دارند صبر کنند تا پس انداز بیشتر بشه و یک وقت دیگه عروسی بگیرند.
ب سما ربطی نداره این مسئله پسرتون خودش باید تصمیم بگیره شما حق ندارین ب پسرتون یاد بدین و بفرستیدش اون سمت، و اگر دخترتون بود قطعا دستتون خالی نبود شما هم مثل همین خانوم برا بچه اتون ارزو داشتین و معتقد بودین ادم ی بار عروس میشه و زنی ک خرج نداره ارح نداره و دخترتون باید از روز اول ب خودش سخت نگیره ک فردا شوهرش خیانت نکنه و پول مست نشه و...
خلاصه ک شما دخالت نکیند ب شما ربطی نداره
غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍
من طرفدار کسی نیستم ولی از اینکه مردا لقمه گنده تر از دهنشون برمیدارن و میخوان اونو بیارن هم سطح خودشون بدم میاد، چون برای خودمم همینجوری شد و خیلی عذاب کشیدم
الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞