2777
2789
عنوان

دیت اول

195 بازدید | 12 پست

برای دیت اول نزدیکی در حد بغل و بوسیدن چطوریه بنظرتون زیاده رویه؟

از قبل حدودا ی سال همو میشناختن و حدودا ۶ ماه تو رابطه بودن و اینطوری نبوده ک روز اول اشنایی این کارو بکنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا این چیزا برای ما نرمال نیست حتی دست دادن

کلا مرز داریم هردو

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بستگی به طرفت داره چجور آدمی باشه سنش چقدر باشه و خودت سنت چقدر باشه منظورم آیا دو طرف آدم پخته ای هستید یا نه؟ شرایط دو طرف ب چ صورت هست ربطی به هول بودن نداره

واینکه حرفات یکم تناقض داره و من متوجه نشدم

میگی دیت اول بعد میگی یکسال همو میشناسن بعد میگی ۶ماه  رابطه دارن

بستگی به طرفت داره چجور آدمی باشه سنش چقدر باشه و خودت سنت چقدر باشه منظورم آیا دو طرف آدم پخته ای ه ...

خب ۱ سال همو میشناسن و ۶ ماه باهم ارتباط داشتن توی گوشی و حالا اولین بار همو دیدن از نزدیک

خب ۱ سال همو میشناسن و ۶ ماه باهم ارتباط داشتن توی گوشی و حالا اولین بار همو دیدن از نزدیک

سلام باتمام احترامی ک براتون قائلم میخواستم جوابتون دقیق بدم ولی تاپیک های قبلت خوندم فهمیدم سنت کمه و متاهلی و بچه ام داری

یا سرکاری یا اینکه با توجه ب متاهل بودنت ....

اگه سوال برای کسی دیگ اس که توی تاپیکهای قبلت خیلی تناقض بود 

سلام باتمام احترامی ک براتون قائلم میخواستم جوابتون دقیق بدم ولی تاپیک های قبلت خوندم فهمیدم سنت کمه ...

نه متاهل نیستم بچه هم ندارم . سوالایی که برای بچه بود برای خواهرمه . اره سنم کمه این درسته