2777
2789
عنوان

عروسمون سخت میگیره واسه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 122 پست

قدیمیا مدرک تحصیلی درستی نداشتن ولی واقعا حرفای خوبی میزدن میگفتن کبوتر باکبوتر باز با باز

خب معلومه کسی که پولداره نمیاد یه شب زندگیشو که چه عرض کنم کل زندگیشو سطح پایین زندگی کنه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم میگم حق با عروس هست ولی ما رو درک کنه که چقدر کارمون گیره باور کن وضع مالی شون یه چند ساله ...

قبلا بوده دیگه الانکه نیست، شمام حتما بخاطر شرایطش رفتید خواستگاریش 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

تازه گفته متوسط رو ب بالا ،مثلا میخایی مهمون دعوت کنی برنج کپنی بزاری جلوش با خورشت بادمجون لابد موسیقی فقط سی دی باشه ک میخونت لباس عروسم از یکی قرض بگیره،زیر متوسط میشه اینا دیگه

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍

من خودمم میگم حق با عروس هست ولی ما رو درک کنه که چقدر کارمون گیره باور کن وضع مالی شون یه چند ساله ...

ببینید ما می‌فهمیم شما چی میگید ولی چه توقعی ازش دارید؟ 

اگه عروسی سطح بالا میخواد یکم ازش بخواید صبر بکنه که هزینهٔ عروسی تهیه بشه بعد عروسی بگیره.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

درک چی؟ زندگی نباید با درک شروع شه باید‌ با عشق و حال شروع شه

کاربری مال ۲ نفره🦥

اون موقع ک پایین تر بودند میرفتید میگرفتید خب!🙄

قشنگ معلومه چشم تون دنبال همون پولی ک تازه ب دست اوردن هست.ازونور سرکوفت هم میزنید

مادرشوهر عزیز  الان مهمه ک شما خیلی پایین ترید😄

ب هر حال الان وضعشون خوبه 

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍

من طرفدار کسی نیستم ولی از اینکه مردا لقمه گنده تر از دهنشون برمیدارن و میخوان اونو بیارن هم سطح خود ...

اره اینم درسته

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

عزیزم این موارد که نمیذارن قبل از عروسی در موردش صحبت کنند و نهایت به دلخوری ختم بشه 

مگه دوران آشنایی شما ندارید ؟

دوران شناخت گذاشتن برای اینکه طرفین خواسته هاشون بریزند روی دایره در موردش به توافق برسند 

اما در دوران آشنایی ما ایرانی ها همه چیز حتی بارداری اتفاق میوفته جز شناخت موارد اصلی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ببینید ما می‌فهمیم شما چی میگید ولی چه توقعی ازش دارید؟ اگه عروسی سطح بالا میخواد یکم ازش بخواید صبر ...

نمیدونم به خدا شاید واقعا حق داره اونم ولی به خدا ماهم گیریم

اون موقع ک پایین تر بودند میرفتید میگرفتید خب!🙄قشنگ معلومه چشم تون دنبال همون پولی ک تازه ب دست اور ...

وای چقدر بدم اومد از این زنه کاش این تاپیکو ندیده بودم واقعا خشمگینم

حالا که خوب شده عزیزم.داشتم داشتم حساب نیست که دارم دارم حسابه.

حالا آقا پسر هم با زبون خوش صحبت کنه یکم عروس خانوم رو قانع کنه.ولی مادرشوهره از اوناست.هنوز هیچی نشده میگه آره عروسم پسرمون پر کرده و فلان.بگو تو رو خدا زندگی پسر و عروستون رو با دخالت هاتون تلخ نکنین.اگر اونقدر بزرگ شدن که عروسی کنن پس حتما بلدن خودشون تصمیم بگیرن.