2777
2789

نهایت بی احترامی بهم داشتیم

جوری که خونه ترک کرد 

معمولا بعد دعوا با گل شیزینی  برمیگرده به نظرتون نریزم سطل اشغالی ؟؟؟

همیشه همینه نهایت بی احترامی توهین ب من خانواده ام داره تهش میگه مگه چی گفتم؟؟

اما من واقعا قلبم میشکنه،ساعت عا گریه میکنم 

همش میگم برم خونه مامانم باز میگم دعوا بدتر این نکنم اعصاب اون بنده خدا هارو بهم نریزم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا شما منزل ترک نکنین قهر کنین جدی باهاشون تعیین تکلیف برسین دوتا ادم بالغ هستین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بمون خونه تا چند روز سرسنگین باش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان ۹۸ درصد زندگی ها همینه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ترک خونه مشکلی رو حل نمیکنه، باهاش سر سنگین باش اگه سر حرف باز کرد بگو دعوای ما ربطی به خانواده توهین به اونا ندارع  دو اینکه مگه ما بچه این که بهم فحش و بد وبیراه بگیم مثل دوتا آدم با حرف زدن مشکلو حل کنیم 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

سلام دوست عزیز
درگیر ماجرای ناراجت کننده ای شدید اگرچه من فقط در همین حد چند جمله شما اطلاع دارم و از طرف همسرتون و اینکه چه مدته ازدواج کردید، شروع رابطه چطور بوده و الی آخر چیزی نمیدونم.

برای همین، نظر من فقط در مورد همین چند جمله ی شماست.

1- شما درگیر دعوا نشدید، بلکه درگیر یک چرخه تکراری از بحث، رفتن و برگشتن و یک جعبه شیرینی شدید. فقط احتمالا هر بار موضوع دعوا چیزی متفاوته. با یک موضوع با عناوین مختلف.

2-  برگشتن با یک جعبه شیرینی و دوباره تکرار ، آشتی نیست، پاک کردن صورت مسئله ست. مثل اینکه دیوار قسمتی از خانه رطوبت داره و بوی نم میده، بجای پیدا کردن محل نم، روی آن را با چیزی بپوشانیم که دیگه نم را نبینیم.

3- ترک کردن منزل حل مسئله نیست، فقط چند روز مرخصی از دعوا و چند روز استراحته. مثل فاصله بین دو نیمه فوتبال که فقط میروند تا نفسی تازه کنند و آبی بنوشند و دوباره برمیگردند چون بازی هنوز تموم نشده. و هر دفعه خسته تر از دفعه قبل تا جایی که قدرت نوشتن همین چند جمله در نی نی سایت رو هم ندارید.

4- پرت کردن جعبه شیرینی در سطل آشغال یعنی شروع یک جنگ و مبارزه جدید با تلفات بیشتر، طوری که آنقدر ادامه میدهید تا هر دو از پای درآیید.

پس چیکار باید کرد؟

جعبه شیرینی رو با احترام قبول کنید. همان موقع به بعدا، همان موقع درب آن را باز کنید و هر کدام مقداری نوش جان کنید و سپس در یک فرصت مناسب و در آرامش، مثلا چند روز بعد:

1- موضوع بحث و دعوا را روی دو برگ کاغذ جدا از هم،  کاملا مشخص کنید و بنویسید.. فقط روی کاغذ نه بطور ذهنی.

2- یک برگ دست شما و یک برگ را به دست همسر محترم بدهید.

3- تیتر کاغذ و بالای موضوع یا موضوعات دعوا بنویسید:

این مسئله ی دوستم با همسرش است و از من کمک خواسته.، چی براشون بنویسم؟ چه توضیحی بهشون بدم؟ چطور راهنمایی شون کنم؟ چیکار کنیم که مسئله شون در همون خونه حل بشه و سوء تفاهم ها از بین بره؟ از همسرتون هم جدا کمک بخواهید.

خودتان را از مشکل بیارید بیرون و فکر کنید دارید مشکل کس دیگه ای رو حل می کنید. به این میگن قانون سلیمان.

فکر می کنم با توجه به شرایط این سایت، در همین حد کافی باشه.

با احترام

حمیدرضا یافتیان

مربی رهایی از روابط سمی و بنیانگذار هیپنوتیزم ارتباطی