2777
2789
عنوان

مهمونی شام خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چلو‌مرغ کنار لازانیا جالب هست؟ یا کلا بیخیال لازانیا و فینگر فود بشم فقط غذای ایرانی بذارم؟

بنظر من خوبه میتونی 

حتی میتونی فسنجون ایناش کنی

اونایی ک میان براتون چه غذای مرغی درس کردن تو  هم مث اونا عمل کن

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

نه اخه اونا همیشه چند مدل غذا میذارن مثلا هم چلو گوشت میذارن هم شلیک هم جوجه و چیزای دیگه من مثلا می ...

خب شاید دوست ندارن

حتما غذای چلویی هم بذار

خانواده همسر من مطلقا این چیزا رو غذا حساب نمیکنن

خداوکیلی وضعتون چقدر خوبه این همه تدارک میبنی؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نه اخه اونا همیشه چند مدل غذا میذارن مثلا هم چلو گوشت میذارن هم شلیک هم جوجه و چیزای دیگه من مثلا می ...

اره دیگه شما که خانواده همسرتون مدلشون اینطوریه شما ام مجبوری مثل اونا رفتار کنی

مثلا منی که ساده پسندم دلم میخواد با خانواده ساده پسند هم وصلت کنم و این چیزا از روی خساست ...اینا هم نیست،صرفا دوست دارم رسم و سادگی زندگی ائمه تو زندگی ما هم یکم پیاده بشه 

مثلا حتی عروسیم هن ترجیح میدم بیشتر از دو مدل غذا نباشه و سلف سرویسی رو نمی پسندم 

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

غذاهای اصلیت خودشون کنار غذایین

من لازانیارو همیشه به عنوان پیش غذا میزارم غذای اصلی برای ما ایرانیا یعنی برنج😂

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

والله من چند روز پیش مهمونی داشتم 

دو مدل غذا و سالاد اندونزی و پان اسپانیایی و سه مدل فینگر فود گذاشتم 

بازم به نظرم الکی شلوغش کردم اونقدر خورده نمیشه 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴