2777
2789
عنوان

مهمونی شام خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 56 پست

غذاهات همه فسفودی مورد پسند قشر سالمند  یا حتی میانسال نیست ، پیش غذا الویه یا دلمه درست کن ، به جا سوپ که گرمه  ، غذا هم خورشت فسنجون با زرشک پلو با مرغ یا فسنجون با پلو ماهیچه ، غذای فسفودی فقط زحمت داره اخرم ملت می گن هیچی تو سفرش نبود یا دوست نداشتیم 

شوخیه؟

واقعا واسه هر مهمونی انقد تدارک میبینید؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر مهمونی که نه.گفتم اینا اولین بار هست که میان و من زیاد رفتم خونشون مهمونی باید درست پذیرایی کنم

اینایی که گفتی دیگه واقعا اسراف و اضافه کاریه 

مگه یه آدم چقدر می‌تونه غذای مختلف و دسر و ... بخوره؟ 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اسمشون زیاده خودشون که خیلی حجیم نیستن

فکر میکنید 

اکثرا اینایی که گفتید غذاهای سنگینن آدم یه برش ته چین بخوره دیگه جایی برای هیچی نمی‌مونه 

تازه قطعا پذیرایی میوه و ... هم دارید 

این همه غذا به چه ضرورتی؟ با توجه به اینکه از شهر دیگه میان آیا حاضرید دو سه وعدهٔ دیگه هم مین طوری پذیرایی کنید؟ اگه نه بیاید به رسم و رسوم ایرانی و ساده برگزار کردن مهمانی ها تا انقد خودنمایی و چشم و هم چشمی زیاد نشهمن به شخصه اگه ببینم کسی زیادی ریخت و پاش کرده فکر میکنم قبلا ندار بوده و میخواد بگه ببینید دارم قصدم به شما نیست چون شما تاپیک زدید اینجا گفتم

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

نه اخه اونا همیشه چند مدل غذا میذارن مثلا هم چلو گوشت میذارن هم شلیک هم جوجه و چیزای دیگه من مثلا می ...

اینچیزارو درست کنی بعدا میرن میشینن میگن فست فود گذاشت جلومون لابد بلد نیست غذای ایرانی درست کنه .واسه بار اول بهتره با غذاهای اصیل ایرانی پذیرایی کنن اونارو درست کنی سلیقه هرکسی هم نمیشه مخصوصا آدمای سن بالا.

این همه چیزو همون روز میپزی یا از بیرون میگیری؟ همون چلو ماهیچه بذار با سوپ و سالاد

بجای این همه غذایی که اصلا به چشم نمیاد با اینکه کلی هزینه میکنی یه غذای مجلسی بل سوپ و سالاد بزار