بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍
میشه منم به عنوان مهمون خانواده همسرت قبول کنی؟!🥲😂خدایی چرا این همه ریخت و پاش؟!!😅تازه ازدواج کرد ...
نه اخه اونا همیشه چند مدل غذا میذارن مثلا هم چلو گوشت میذارن هم شلیک هم جوجه و چیزای دیگه من مثلا میخوام فست فود و فینگرفود باشه که خودشون زیاد درست نمیکنن
اره به خدا اولین باره بعد دو سال میان خونمون از شهر دیگه هم میان میخوام خوب پذیرایی کنم
بنظرم فست فودی رو یکم کم کن و غذای برنجی اضافه کن..بنظر من همه فست فود و فینگر ها طعم مشابه دارن..بعضیا هم مثه من برنج نخورن گشنه میمونن
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....