2777
2789

امتحان دانشگاه 

تقلب برده بودم با خودم مراقب دید و اومد ازم گرفت چنتا هم بودن بعدش من گفتم بخدا ازش استفاده نکردم اونم گفت من که دیدم استفاده کردی جیبت پره معلومه پره تقلبه 

بعدش چنتاشو ازم گرفت و فقط جامو عوض کرد ولی برگمو نگرفت و هیچ علامتی هم نزد ینی گزارش نمیده یا ممکنه بفرسته کمیته انضباطی تقلبا رو ؟

آخه بعد من از یکی دیگه هم گرفت ولی به اون گفت هر چقدر میخوای بنویس من میدم کمیته بعدش که از امتحان رفتم بیرون همون دختره می‌گفت تقلبا رو نگاه میکنه اگه همونا رو نوشته باشی نمره کم میکنن اما اگه ننوشته باشی کاری ندارن راست گفته ینی؟😭

آخه مراقبه به من هیچی نگفت که مثلا نمره کم میکنن یا میفرستع جایی فقط جامو عوض کرد و تقلبامو گرفت همین

من بعد اینکه از امتحان رفتم بیرون فهمیدم که تقلبا رو نشون استاد میده اگه همونجا می‌فهمیدم مراقبه رو راضیش میکردم خاک تو سرم کاش همون موقع باهاش صحبت میکردم 😭😭

من فکر کردم چون رو برگم هیچ علامتی نزده ینی کاری ندارع ولی الان فهمبدم تقلبا رو میچسبونن به برگه 😭😭😭😭

اگه میخواست رو برات علامت میزد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نهایتش این درسو میندازنت.. یعنی تهش اینه

ممکنه اصلا نگه

ممکنه هم ضمیمه برگه امتحانیت بشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کاش تقلب نمیبردی ..ریسکش بالاس خب امیدوارم ردت نکنن 

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خخخخ همچین میگه جیبم پر تقلب بود انگاز شیشه و تریاک بوده نه بابااااا نگران نباش

اخه تقلبمو ازم گرفت بعد همه میگن تقلب رو به برگه امتحان میچسبونن و صفر رد میکنن😭

دیگه نهایتش این درسو میندازنت.. یعنی تهش اینهممکنه اصلا نگهممکنه هم ضمیمه برگه امتحانیت بشه

همین دیگه از همین میترسم بیفتم چون همینجوریش واحد کم برداشتم 

اگه ضمیمه برگه کنه هم میندازن؟

همین دیگه از همین میترسم بیفتم چون همینجوریش واحد کم برداشتم اگه ضمیمه برگه کنه هم میندازن؟

اگه استادش ، بداخلاق و حرص درار نبود نمیندازه😅

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خب حالا بچسبونهبعضی استادا اصن براشون مهم نیستبابا دانشگاهه دبیرستان ک‌نیسترها کنتهش میفتی

ینی اگرم بخواد اطلاع بده فقط به استاد اطلاع میده یا میفرستع کمیته و اینجور جاها؟

چون اگه به استاد فقط بگه باز جای امیدی هست