2777
2789
عنوان

هیچ کورد یا سنندجی تو سایت نیست

164 بازدید | 13 پست

راهنماییم کنید یکی که کلا تهران زندگی کرده الان میخواد بیاد سنندج زندگی کنه خیلی اذیت میشه چون فارسه و کردی بلد نیست؟

امکاناتش چجوریه؟

تپه کرباسی خونه گرفتیم خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سوالو چند بار پرسیدیفارسی بلدن.الان ما بگیم بده نرو تو نمیری؟

الان مشکلش چیه چندبار پرسیدم؟

من کسی رو ندارم راهنمایی بگیرم امیدم به اینجاست

بله خودمون سنندج رو انتخاب کردیم و میتونیم نریم

چرا مگه مشکلش چیه؟

این کاربر پانترکه بهتره به چرندیاتش توجه نکنی متاسفانه نی نی سایت شده جولانگاه پان های کم عقل

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

این کاربر پانترکه بهتره به چرندیاتش توجه نکنی متاسفانه نی نی سایت شده جولانگاه پان های کم عقل

واقعا عجیبن

من خودم اصالتا ترکم ولی هیچ مشکلی نمیبینم برم سنندج یا شهر کرد نشین

واقعا عجیبنمن خودم اصالتا ترکم ولی هیچ مشکلی نمیبینم برم سنندج یا شهر کرد نشین

زنده باشی عزیزم💞 ترک ها خیلی شریف و عزیزن ولی خب بدبختانه همه اقوام کم عقل دارن اسم اون کم عقل ها هم میشه پان🤷‍

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

همسرم دو سال باید طرح بگذرونه تو شهری غیر از تهران و چون سنندج شغل شوهر من رو کم داره تصمیم گرفتیم ب ...

نگران نباش، این دو سال مثل برق و باد میگذره، من وقتی بچه بودم سنندج زندگی می‌کردم و همیشه حس خوبی بهش دارم، امیدوارم برای شما هم تجربه قشنگی باشه زندگی در این شهر. 

البته من خودم کرد هستم و مشکل زبان نداشتم اونجا، اما باز هم فکر نمی‌کنم بدون بلد بودن زبان کردی مشکل خاصی پیش بیاد. با فارسی حرف زدن همه حای ایران کارتون راه میفته

عزیزدلم کاش به سفر تفریحی حتی دو سه روزه برینبعد تصمیم قطعی بگیرین

الان این دو ماه رو مجبوره شوهرم بره بهترین شرایط رو براش داره یعنی اسونترین. ده روز سرکار ۴ روز اف میتونه برگرده تهران بقیه شهرها هر دو ماه رو باید کامل باشه