2777
2789

مال من 2طرفه بود ولی شرایط جور نبود اونقدر نتونستم تموم کنم که به بدترین شکل تموم شد و خیلی عذاب کشیدم. ولی الانکه چندماهه گذشته حالم خداروشکر داره بهتر میشه 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

خب باید به این فکر کنی اگر برگردی بی ارزش میشی. پس باید تموم بشه راهی نیست ... به همینا فکر کنی قطعا تمومش میکنی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تمومش کردم ولی بدجور اذیت شدم ده سال پیش دل بستم بزور دو سال  به نفرت تبدیل شد شوتش کردم

الان بود و نبودش مهم نیست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اره عزیزم من راحت گفتم این مدت دوسم نداشته و فقط حس خوبی بهم داشته مثل خواهر کوچکش بودم اینجور گفت 

کات کردم و مدتی حال خرابی شدید کشیدم اما تمام شد برای همیشه الان یادش هم نمیافتم و بهش حسی ندارم حتی 

کافیه بخوای

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

من دقیقا سه ماه عاشق یه پسره شدع بودم 

ولی خب اون اصلا خبر نداشت که دوسش دارم 

بهش که نزدیک شدم متوجه شدم عم خودش و هم خانوادش ادم های خوبی نیستن 

پسره رو هم دادم یه دختری امتحانش کنه سری پا داد و فهمیدم دختر بازه 

همین باعث شد که از چشمم بیافتع 

ولی یکی از دوستام 3 ساله که پسره ولش کرده هنوزم هر شب گریه میکنه 

از من یک طرفه بود، من خیلی دوستش داشتم ولی اون من رو خیلی کمتر دوست داشت. آخرشم بدون خداحافظی ولم کرد رفت. یک سالی حالم بد بود و می‌رفتم پیش روانشناس، بعد از یک سال حالم بهتر شد و الانم مشکلی از این بابت ندارم.